Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Schimbare site html

Vizualizare arbore

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit Schimbare site html

Caut o firma ( nu ma intereseaza factura ) sau PF care se pricepe la webdesign si seo, pentru o oferta in a-mi schimba site-ul, template, css cam tot mai putin continutul si structura lui, dar sa fie tot html ( se pot implementa elemente js sau flash ) , deoarece nu vreau sa fac redirecturi sau sa imi pierd backlinkurile si in acelasi timp nu vreau sa scad in serp avand in vedere ca pe mai toate cuvintele sunt pe prima pagina. Sa aibe un script pentru afisarea pozelor frumos poate si un script de rezervari. Deci imi trebui un site user friendly dar sa ramana optimizat pentru google.

Meta-urile ar putea ramane la fel , poate doar la sectiunile /en /it/ /de etc sa fie schimbate in acelasi timp as dori si o traducere a site-ului dar nu cu google translator ! ( asta nu este un "must", daca nu se poate voi apela la o firma de traduceri ) sau un content nou si unic pe celelalte limbi optimizat pentru cuvintele cheie

Puteti vedea in mare parte despre ce e vorba si aici , deci este vorba de cel din semnatura cu regim hotelier.

Exemplu de site care imi place este acesta rominis. ro, dar asta nu inseamna ca vreau copie

Si template-ul asta imi place, e pe platforma joomla , dar daca se pot implementa elemente js de genul este ok.

Inca un exemplu , js-ul ala face tot

Site-ul momentan este tot html , nu este php si nu contine alte elemente. Fiecare idee e bine venita in modificare site-ului.

Astept oferte pe privat

Multumesc

Edit: Vreau sa vad odata cu oferta de pret si un portofoliu
    Ultima modificare făcută de Carcotas; 17th September 2010 la 02:18.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Execut scripturi/site-uri PHP/HTML/MYSQL/CSS/JS
    De KissTeam în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 9th December 2009, 20:17
  2. Diferenta intra PR site si PR site/index.html
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:08
  3. Schimbare totala script site. Consecinte.
    De Sebastian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2008, 21:07
  4. schimbare site
    De ciprian2006 în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd November 2007, 12:52
  5. Schimbare Site
    De Kjetil în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2006, 11:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.