Caut o firma ( nu ma intereseaza factura ) sau PF care se pricepe la webdesign si seo, pentru o oferta in a-mi schimba site-ul, template, css cam tot mai putin continutul si structura lui, dar sa fie tot html ( se pot implementa elemente js sau flash ) , deoarece nu vreau sa fac redirecturi sau sa imi pierd backlinkurile si in acelasi timp nu vreau sa scad in serp avand in vedere ca pe mai toate cuvintele sunt pe prima pagina. Sa aibe un script pentru afisarea pozelor frumos poate si un script de rezervari. Deci imi trebui un site user friendly dar sa ramana optimizat pentru google.
Meta-urile ar putea ramane la fel , poate doar la sectiunile /en /it/ /de etc sa fie schimbate in acelasi timp as dori si o traducere a site-ului dar nu cu google translator ! ( asta nu este un "must", daca nu se poate voi apela la o firma de traduceri ) sau un content nou si unic pe celelalte limbi optimizat pentru cuvintele cheie
Puteti vedea in mare parte despre ce e vorba si aici , deci este vorba de cel din semnatura cu regim hotelier.
Exemplu de site care imi place este acesta rominis. ro, dar asta nu inseamna ca vreau copie
Si template-ul asta imi place, e pe platforma joomla , dar daca se pot implementa elemente js de genul este ok.
Inca un exemplu , js-ul ala face tot
Site-ul momentan este tot html , nu este php si nu contine alte elemente. Fiecare idee e bine venita in modificare site-ului.
Astept oferte pe privat
Multumesc
Edit: Vreau sa vad odata cu oferta de pret si un portofoliu

Răspunde cu citat