Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: crestere numar afisari

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

blueeyesromanesti, ai luat in considerare faptul ca pe un site de anuntutri marea majoritate a anunturilor sunt postate de agentii, agentii ce fac poate mii de afisari pe zi pe acel site? Tu gandesti din perspectiva unui simplu vizitator ce intra poate de curiozitate pe acel site. Dar cineva care vrea sa posteze un anunt, intra intai si vede ce preturi are concurenta, poate analizeaza formularea diferitelor anunturi, si abia apoi posteza (postare care mai produce pe putin inca 4-5 impresii).
    S-apoi siteul ala poate are si rubrica de matrimoniale, nu ai idee cati vizitatori intra pe site special pentru aceasta sectiune, cate sute de refreshuri fac unii care trebuie neaparat sa vada toate pozele...

Pt un site de anunturi popular, 30 impresii per vizitator nu mi se pare ceva stiintifico fantastic.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 24th November 2010 la 22:06.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Discutand la nivel general nu vor putea fi decat niste supozitii.
    Intrebarea e destul de tricky, de ce ? Ce te intereseaza cel mai mult:

1. Userul sa isi satisfaca nevoia cat mai repede, implicit sa fie multumit; sau 2. Userul sa vizualizeze cat mai multe pagini si sa parareasca site-ul dezamagit poate chiar printr-o reclama.

D.p.m.d.v ar trebui sa punem o baza, ca sa putem vedea in ce directie ducem discutia; cred ca ar fi bine de la bun inceput precizat natura site-ului:

A. Publishing -bani din reclama - Adsense,Valueclick etc.
    B. Servicii
    C. Magazin online

Nu stiu daca e cea mai potrivita categorisire insa daca doriti sa discutam discutii o puteti face insa nu cred ca avem niciunul de castigat.

Un exemplu: Am facut un major update la unul din site-urile mele. Update-ul a insemnat o noua interfata grafica + noi functionalitati. Cu noul update user-ul poate gasi mai usor informatia, insa numarul de afisari a scazut de la 10 la 6 - asta la un trafic cu peste 20 000 unici pe zi. Numarul de pagini afisate a scazut, la prima vedere da poate parea o greseala, insa gandindu-ma din punct de vedere al user-ului cred ca e beneficiul pe termen lung este cu mult mai mare fata de cele 4 pagini pierdute. Ca sa raman tot la exemplul de mai sus, numarul de pagini a scazut si din cauza noilor metode de afisare unde folosesc ajax.

Ce vreau sa spun e ca un numar mic de pagini afisate nu este neaparat rau.

In concluzie cred ca daca trasam niste linii generale (de baza) adunand cate putin din cunostintele fiecaruia putem invata toti cate ceva.

Un factor general insa foarte important este viteza site-ului.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Inclin sa cred ca e vorba de cunoasterea publicului tinta.
    Offtopic dar tot pe tema "cum sa convingi' sunt emailurile de forma "Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dumneavoastra dintr-o eroare sau daca acest e-mail nu va aduce informatii utile".
    Cand ma pun sa fac curat... nu mai stau sa citesc daca sunt sau nu conforme cu legislatia.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de amigo Vezi Post
    Depinde cum ai continutul pe site. Toata smecheria cred ca e sa obligi vizitatorul sa mai dea un click ca sa vada o informatie. :-)
    Eu nu aș spune că tehnica e să îl ”obligi” cât mai mult să-l convingi. Chestia cu obligația are și o parte negativă: vizitatorul iese de pe site rapid și caută în altă parte...

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Am pus cuvantul "obligi" ca si italic. Daca vizitatoru` vede o parte din informatia care il intereseaza dupa care un "Read more" fii sigur ca nu iese rapid de pe site. Vizitatorul nu se gandeste ca iti mai face tie o afisare in plus. Da click-uri pe ce il intereseaza sau ce i se pare interesant de citit/vazut. Toata chestia e sa stii cum sa iti organizezi continutul asa incat vizitatorul sa fie multumit de ceea ce gaseste la tine pe site si sa se intoarca si a doua oara sa navigheze pe paginiile tale. Eu cel putin asa gandesc toata treaba daca vrei sa ai multe afisari pe un site. Ofera-i vizitatorului continut care e interesant sau il intereseaza asa incat sa-i fie usor accesibil.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Depinde foarte mult de tipul de site. Daca vinzi reclame CPM, atunci te intereseaza sa ai cat mai multe afisari / user. Daca ai un magazin online, atunci poate depinde. Daca ai multe poate insemna ca userul nu gaseste ce vrea sau nu intelege cum sa foloseasca siteul. Sau poate insemna ca-i place si cauta si altceva. Dar poti afla care din variante e valabila din Analytics

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

E na uite si un exemplu care pe mine ma macina legat de treaba asta. Urmeaza si tu formatul unui astfel de site si poate ajungi la nivelul lor.
    Ia fi atent ce zice Trafic Ro de saitul asta . Uite AICI

Sta romanul si se uita la poze pana face bataturi in deget de la clickurile mousului.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Crestere brusca pe yahoo
    De revenco_andrei în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th August 2009, 20:06
  2. crestere site
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 20:57
  3. Vanzare banner 500-600 viz/zi si in crestere
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th July 2007, 14:55
  4. Crestere trafic
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2007, 22:33
  5. Crestere trafic ...
    De arizona în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th September 2006, 01:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •