aceeasi parere aveam si eu despre wordpress, la un moment dat chiar eram anti Wordpress.
Acum nu-mi imaginez un site fara wordpress.
dupa cu ti-a mai recomandat cineva si eu iti recomand Joomla+sobi2, mai ales ca ai zis ca ai si ceva cunostinte PHP daca nu esti f multumit de sobi2 poti modifica cate ceva pe la el si va face exact cea ce vrei!
Wordpress-ul e un CMS foarte ok si simplu de utilizat. Daca vrei ceva mai complicat poti folosi Drupal doar ca vei avea putin de treaba si trebuie sa ai cunosctinte de programator. Cand vine vorba de alegerea unui CMS e foarte important sa vezi exact de ce ai nevoie si cum poti customiza.
Pentru ce ai tu nevoie merge lejer un Wordpress fara batai de cap.
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Si eu votez tot pentru WordPress, este foarte usor de customizat pentru nevoile tale, este foarte intuitiv si nu ai batai de cap, plus ca daca ai nevoie de ajutor, internetul e plin de tutoriale si comunitati gata sa te ajute.
Wordpress pentru ca are o multime de pluginuri , teme si se poate customiza usor![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Pentru o agentie imobiliara ce ati alege? WP3 l-am testat insa nu prea se preteaza parerea mea pentru un site cu template-uri de pagini, agregari de informatii si altele. Observ ca mai multi au recomandat Drupal, este chiar asa usor de folosit de "incepatori"?
Muzica moca nu strica niciodata :) mai ales daca e actualizata zilnic.
XHTML, CSS, JS, WP, ETC...
Are cateva template-uri pt real estate intradevar, eu as vrea sa fac situl de la 0 (design-ul este, HTML-urile le-am facut, mai trebuie doar integrate, probabil raman la Joomla, o sa va prezint situl cand va fi gata).
Muzica moca nu strica niciodata :) mai ales daca e actualizata zilnic.
XHTML, CSS, JS, WP, ETC...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)