Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Site facut in ASP.NET

Vizualizare arbore

dorin.georgescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca site-ul cu pricina este ceva pt. publicul larg (forum, comunitate, site de anunturi etc) atunci recomand php/mysql din multe motive:
    - ai tot suportul si functionalitatea necesare deja facute sau explicate de altii pe net extrem de bine;
    - poti folosi aplicatii deja facute, de multe ori chiar free (ex: phpbb3 daca vrei forum, sau phpld daca vrei link directory etc etc)
    - aplicatia rezultata este mai 'light', costurile de hosting sunt mai mici, ai suport mai bun pt. SEO etc

Alternativa in cazul aceluiasi tip de site-uri (nerecomandabila din cauza functionalitatii mai reduse si faptului ca este cam obsolete) ar fi asp clasic -> aplicatii light si destul de ok atunci cand ai nevoie/cerinta de sist. de operare Microsoft

ASP.NET eu l-as folosi in special pt. aplicatii de tip backend, destinate unui public mai restrans si care necesita productivitate ridicata (poti utiliza componente gen http://www.telerik.com/), www.devexpress.com etc si suport bd SQL Server/Oracle etc. Aceeasi optiuni este valabila si atunci cand partea invizibila aplicatiei este mult mai complexa decat ce se vede online de catre enduseri (algoritmica/arhitectura complexe/complicate)

Cam asta este opinia mea pe scurt. Clar, existe si multe alte zeci de variatii pe aceasta tema La un moment dat, cel mai simplu e sa folosesti ce solutie cunosti cel mai bine, mai ales cand trebuie sa ai rezultate rapide...
    Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 20th October 2009 la 13:06.
    Free directory submitter
    Lista agentii de turism din Romania.
    [Fostul user seo2]

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Este in ordine ce am facut?
    De saw în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th August 2007, 16:44
  2. Am facut o prostie .. robots.txt
    De Dan.Webmaster în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th March 2007, 12:30
  3. Un site de-al meu facut pentru adsuri.
    De Seph în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th June 2006, 20:00
  4. Cum Au Facut ?
    De jeremy în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th February 2006, 16:29
  5. S-a Facut Pr Update Pe La Voi?
    De meetzah în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th February 2006, 17:32

Permisiuni postare