Mi se par intrebari de gradinita. " tati iei bani daca te duci la munca?!?"
Fara suparare, e logic daca muncesti mai mult castigi mai bn, iar daca faci treaba buna e si mai bn.
Nu o sa iti zica nimeni niciodata cati bani castiga.
Mi se par intrebari de gradinita. " tati iei bani daca te duci la munca?!?"
Fara suparare, e logic daca muncesti mai mult castigi mai bn, iar daca faci treaba buna e si mai bn.
Nu o sa iti zica nimeni niciodata cati bani castiga.
Se castiga dupa cat timp muncesti, cat de repede scrii si cate idei ai.
Dupa cum spun si baietii, castigi in functie de cat muncesti. Uneori 1500 lei pe luna, alteori 2500, din cand in cand cate 4000. Depinde de volumul de munca si cat esti dispus sa-ti freci ridichea. Sa ai spor.
Ideea principala este aceea ca 'se merita'.
Degeaba iti spun altii cat castiga ei. Si la adsense, sunt persoane care castiga si 70.000$ pe luna, asta n-are nicio legatura cu cat vei castiga tu. Cel mai usor afli, experimentand. Scrie despre subiectele la care te pricepi si vezi cat castigi. Iar pe parcurs, cu ajutorul feedbackului poti sa imbunatatesti rezultatele daca iti place sa scrii.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu il inteleg perfect pe om. Cand am intrat prima data pe seopedia, prima intrebare a fost: cati bani pot sa castig. Sincer. Asta ca sa imi dau seama, din nou, daca "se merita" sau nu. Olymessi, inceputul e mai greu, dar pe parcurs se "da" mana si te vei descurca. Cu putin talent, perseverenta si, desigur, sanatate, le faci pe toateZi buna!
Multumesc inca odata, asa ca de inceput m-am gandit la un set de 15 articole x 450 de cuvinte pe turism, obiective turistice din diferite tari. Mai am cateva de scris si o sa postez pe forum.
O zi buna !
Personal, am văzut că vara se vând bine pe fashion / diete. (nu că ar fi asta o mirare)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)