Eu am un magazin online pe nisa constructii. A crescut ceva, cu mai mult de 20%, mai ales pe cautarea de produse pana acum o saptamana. Incepand de saptamana trecuta, cadere, chiar si 20-28% fata de saptamanile precedente.
Nu pot sa compar cu aceeasi perioada a anului trecut pentru ca siteul are doar 6 luni.
Desi este numai o inductie, pot sa iti spun urmatoarele: au aparut pe nisa constructii foarte multe site-uri noi (nu neaparat ca aparitie ci ca pozitie in google-cand am facut magazinul am analizat concurenta pe o serie de cuvinte cheie). Fata de octombrie anul trecut, primele 2 pagini ale google cu cautari generaliste: materiale de constructii, materiale de constructii online, etc arata radical diferit. Sunt numai cateva care s-au mentinut.
Eu am cazut in google pe cautarile generaliste si am crescut (modic) pe cautarile de produse. Acesta poate fi motivul pentru care am crescut ca vizitatori unici.
Insa nu sunt convinsa pentru ca daca am scazut pe o intreaga gama de cuvinte si am crescut (dar putin) pe produse si totusi am vizitatori mai multi, inseamna ca exista piata.
Parerea mea este ca pe nisa asta trebuie asteptata luna aprilie pentru a vedea ce se intampla.

Răspunde cu citat