Vezi Rezultate Sondaj: Cum va merge nisa (crestere sau scadere):

Alegători
27. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Crestere peste 20%

7 25,93%
  • Crestere 0 ... 20%

4 14,81%
  • Cam la fel

9 33,33%
  • Scadere 0 ... 20%

3 11,11%
  • Scadere peste 20%

4 14,81%
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Cum va merge nisa? (in ultimele 3 luni)

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Economia a scazut puternic anul asta, cam toate nisele sunt afectate, si sunt zvonuri ca vor fi nevoiti sa bage noi biruri pentru ca nu se descurca astia cu finantele
    Exact asta incerc sa determin, cat a scazut - din pacate toate indiciile arata cam ceea ce ai spus si tu.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    E vorba de informatii din mai multe firme... parteneri, clienti, cunostinte, cu investitii si vechime variate. Unii cu prezenta online, altii mai mult offline.

Nu e "normal sa se simta un declin", teoria asta nu sta in picioare (dealtfel, as vrea eu sa stea). Multe firme au istoric de multi ani. Acest gen de scaderi nu a existat niciodata in primul trimestru. (scaderea se raporteaza la rezultatele anului precedent din aceeasi perioada). Si e pe prea multe segmente ca sa fie doar o coincidenta.

Dar e posibil sa nu se aplice in orice domeniu, de asta am si postat. Incerc sa ma dumiresc ce se intampla.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Normal ar fi trebuit un poll multiplu, functie de nisa, pentru ca desigur nu sunt toate la fel.... dar evident era prea complicat.
    Iti dau eu un raspuns.

In dec anul trecut au inceput popririle (urat cuvant) lunare pe conturi, pt tva si taxe, care se aplica cam "automat".

De ex la o firma noua, pe model 3% venit, cei 3% sunt opriti automat din cont. Stiu, pare uimitor, dar am poprire instant, pt o firma de 4 luni vechime, luna de luna, de la inceputul anului. Pe o firma veche, a aparut o proprire in decembrie care pur si simplu mi-a blocat firma. La fel la mai multi prieteni.

Acele popriri, afecteaza direct fluxul de cash, si implicit platile curente sau salariile. Daca pana acum amanam platile catre stat, pentru ca urmau "sa-mi intre" anumite plati, si preferam penalitati, acum nu mai poti.

Iar asta duce la intrarea in "turtle mode", fapt ce se va extinde rapid in toata Romania.

Stiam cu totii ca 2013 o sa fie cel mai greu an, dar sunt premize catre unul dezastruos, pentru foarte multe firme mici si mijlocii. Iar companiile mari cu singuranta activeaza "turtle mode". Se simte deja trendul din ultimele discutii pe care eu le am cu clienti sau prieteni, in doar 3 luni de 2013.

Ce e mai deranjant este ca nu exista "luminita de la capatul tunelului". Asa ca "adapt or die'
    Ultima modificare făcută de Tom; 27th March 2013 la 23:31.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Iti dau eu un raspuns.

In dec anul trecut au inceput proprielile lunare pe conturi, pt tva si taxe, care se aplica cam "automat".

De ex la o firma noua, pe model 3% venit, cei 3% sunt opriti automat din cont. Stiu, pare uimitor, dar am proprire instant, pt o firma de 4 luni vechime. Pe o firma veche, a aparut o proprire in decembrie care pur si simplu mi-a blocat firma. La fel la mai multi prieteni.

Acele propriri, afecteaza direct fluxul de cash, si implicit platile. Daca pana acum amanam platile, pentru ca urmau "sa-mi intre" anumite plati, acum nu mai poti.

Iar asta duce la intrarea in "turtle mod", fapt ce se va extinde rapid in toata Romania.

Stiam cu totii ca 2013 o sa fie cel mai greu an, dar sunt premize catre unul dezastruos, pentru foarte multe firme mici si mijlocii. Iar cei mai cu singuranta activeaza "turtle mod", se simte deja din ultimele discutii pe care eu le am cu clienti sau prieteni.

Ce e mai deranjant este ca nu exista "luminita de la capatul tunelului". Asa ca "adapt or die'
    Ai perfecta dreptate, insa de ar fi asta singura problema... Sunt zeci de lucruri in aceeasi tonalitate. Toate deodata.

Si intr-adevar, nu exista "luminita". Ma asteptam la o scadere, dar in niciun caz asa ceva.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu sunt "pe persoana fizica", asa ca la mine e in urcare.. undeva in jur de 5-7%.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

emm
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Nisele cu clienti persoane fizice, produse uzuale pentru fiecare, mai retail, merg mai bine.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De fapt poate fi o bomba cu ceas... inca niciun efect, dar va ajunge probabil si acolo... pentru ca se petrec concedieri generalizate in acest moment.

Sper sa nu am dreptate cu chestia asta.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce nisa ar merge?
    De piciu1993 în forumul Client side
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th September 2012, 13:14
  2. Vand site de slabit , venituri de 1500E - ultimele 3 luni
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2012, 15:58
  3. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th March 2012, 23:16
  4. Ce nisa ar mai merge in romania