mi-ar fi placut sa votez dar nu am gasit "cuvantul cheie" preferat... Motivatia!
Bineanteles ca in posturile de mai sus se pot gasi un fel de sinonime... dar cred ca acestea sunt mai degraba efecte si nu cauze. Deci cheia succesului, din punctul meu de vedere, este motivatia puternica, stabila si dezvoltata pe mai multe planuri ( material, non-material ). Si probabil ca de aici deriva fel si fel de efecte precum harnicia, perseverenta, pasiunea sau inspiratia ( care probabil sunt direct proportionale cu motivatia ).
Inteligenta mai sus mentionata... la ce folos fara motivatie?!?
La fel si cu talentul. Hai sa presupunem prin absurd ca daca as canta la contrabas as fi talentat... Nu am cum sa aflu asta pana nu cant, nu? Deci ca sa descopar daca sunt talentat sau nu trebuie sa incerc. Si ca sa incerc, ceva ( sau cineva ) trebuie sa ma determine. Si uite asa ajungem la sursa faptelor noastre...
Cred ca ceea ce am spus mai sus este general valabil deci se aplica si in SEO. Unii vor bani, altii vor independenta financiara, altii vor satisfactie sau sa fie mandrii de ceea ce fac, altii vor sa castige respectul celor din jur... Si cei mai buni, dupa parerea mea, vor TOT ce am mentionat!!!
off: foarte interesant subiectul de discutie... frumos!

Răspunde cu citat