Prea multi de "sau poate", nu cred ca variantele te ajuta sa faci SEO cum trebuie. Ah, daca te referi la SEO = link building, atunci da ceea ce spui e ok.
Talentul,inteligenta
Harnicia, perseverenta
Pasiunea, inspiratia
Prea multi de "sau poate", nu cred ca variantele te ajuta sa faci SEO cum trebuie. Ah, daca te referi la SEO = link building, atunci da ceea ce spui e ok.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cred ca toti factorii sunt importanti insa , pasiunea este primordiala . Daca iti place ceea ce faci atunci harnicia vine de la sine . Cand iti place ceva iti vin usor si ideile iar tot ceea ce altora li se pare un chin ( munca vine dintr-un cuvant slav care inseamna chin ) tie ti se pare ceva usor . In viata de putine ori facem ceea ce ne place . De multe ori pasiunile raman doar simple hobby-uri . Munca este bani ,pentru o pozitie sociala etc . Chiar facuta cu harnicie munca fara pasiune nu are rezultate spectaculoase .
+1.. asa ne place noua romaniilor sa credem tot timpul ca suntem cu ceva mai presus unul decat altul. (@Krumel: lasa si tu macar odata de la tine si nu mai da impresia ca nu intelegi ce se vrea a fi discutat. Oamenii incearca sa fie creativi, sa vina cu idei de thread-uri noi). E destul de simpla intrebarea din titlu, dar in fine.
Cat despre votul meu privind cele 3 posibile variante: Pasiune si inspiratie.
Ameno.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)