Nu mii se pare corect ca acum ca am vazut ce s-a scris despre mine sa nu pot sa ma apar pentru ca topicul e...inchis. "Oi fi io" din Ardeal dar 2 vorbe fara injuraturi si afirmatii aiurea stiu scrie(daca de asta va era frica).
Sa va explic foarte simplu si la obiect motivele pentru care Dorofteea a fost atat de suparata, dezamagita, iritata fata de aceasta situatie si imprejurariile care au dus aici...
In urma cu ceva timp (cred ca acum o luna) am examinat pagina dansei unde isi prezenta serviciile de inscriere in directoare. M-am gandit ca ar fi o idee buna sa apelez la dansa pentru ca aveam 2 site-uri ale unor clienti si trebuia sa le inscriu. Cum eu lucrez 10-12 ore pe zii era solutia ideala.
Am contactat-o pe Dorofteea si ne-am inteles... Pana aici a fost OK. Nu am mai apelat la acest gen de servicii niciodata, probabil ma asteptam sa fiu informat cu ce se intampla, in ce stadiu e cu inscrierea(eu asa procedez). Au trecut cateva zile, si intradevar m-a sunat si mia spus ca a terminat. Aici a fost greseala mea, am uitat...foarte simplu. I-am spus ca o voi suna diseara pentru ca eram la lucru si nu puteam vorbii. Am ajuns acasa in seara aceea si nu am mai sunat-o...am uitat. Email nu cred ca mia trimis, dar si aici se poate sa ma insel pentru ca primesc vreo 200 de spamuri pe zi. Am ajuns in final sa cred ca pur si simplu Dorofteea nu s-a ocupat de site-uri si am trecut peste.
Imi cer scuze in fata ei, intradevar am gresit. Trebuia sa fiu mai atent. Am meritat palmele din postul cu pricina si respect felul in care a-ti discutat problema. Azi mi-am achitat datoria.
Scuze si pentru acest post insa eu cred ca totusi am dreptul la replica.