scrisul pe unele din site-uri e total imprastiat![]()
voi l-ati testat?ce pareri aveti?
sau FF3 rules?
scrisul pe unele din site-uri e total imprastiat![]()
voi l-ati testat?ce pareri aveti?
sau FF3 rules?
E fain ca are debugur pt Java Script si nu se intrerup scripturile cand crapa cum e pe FF.
Anyway debuguru e putin mai bine realizat decat cel de pe FF chiar daca este mai limitat insa isi face treaba atat cat trebuie.
FF3 are o versiune de firebug total praf plina de erori.
Partea cu scrisul este si pe FF3,si acolo arata putin diferit fontul....
Ca brower IE8 e praf..., asta pentru ca nu respecta bugurile din IE6 dupa care s-au facut multe situri si evident ca in IE8 arata diferit...
Eu habar nu aveam ca a aparut deja spre download IE8 si tu ma intrebi ce parere am despre el?
Prefer sa instalez varianta finala decat un beta, chiar si asa IE mai are buguri si in variantele de final release.
FF3 rules
Legat de IE8, l-am testat cu ceva timp in urma chiar cand l-au anuntat.
Din cate stiu, luna asta ar trebui sa lanseze BETA 2.
In varianta BETA nu este bun de loc. Incarca 2-3 site-uri dupa care imi blocheaza calc..iar pe majoritatea site-urilor le depagineaza.
Deocamdata e beta, nu trebuie sa aveti mari asteptari. Oricum e versiunea pentru developeri, nu pentru browsing.
A, da, a trecut testul ACID2, deci e complet standardizat. Practic, de la IE8 incolo nu o sa mai fie probleme de compatibilitate si nici diferente de afisare intre FF si IE sau alte browsere.
FF3 cand era beta nu a trecut ACID2![]()
Ultima modificare făcută de Federals; 8th August 2008 la 13:05.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)