scrisul pe unele din site-uri e total imprastiat :O
voi l-ati testat?ce pareri aveti?
sau FF3 rules?
Versiune printabilă
scrisul pe unele din site-uri e total imprastiat :O
voi l-ati testat?ce pareri aveti?
sau FF3 rules?
E fain ca are debugur pt Java Script si nu se intrerup scripturile cand crapa cum e pe FF.
Anyway debuguru e putin mai bine realizat decat cel de pe FF chiar daca este mai limitat insa isi face treaba atat cat trebuie.
FF3 are o versiune de firebug total praf plina de erori.
Partea cu scrisul este si pe FF3,si acolo arata putin diferit fontul....
Ca brower IE8 e praf..., asta pentru ca nu respecta bugurile din IE6 dupa care s-au facut multe situri si evident ca in IE8 arata diferit...
asteptam versiunea finala... totusi e ink in teste...
Eu habar nu aveam ca a aparut deja spre download IE8 si tu ma intrebi ce parere am despre el? :)
Prefer sa instalez varianta finala decat un beta, chiar si asa IE mai are buguri si in variantele de final release.
FF3 rules :D
Legat de IE8, l-am testat cu ceva timp in urma chiar cand l-au anuntat.
Din cate stiu, luna asta ar trebui sa lanseze BETA 2.
In varianta BETA nu este bun de loc. Incarca 2-3 site-uri dupa care imi blocheaza calc..iar pe majoritatea site-urilor le depagineaza.
Deocamdata e beta, nu trebuie sa aveti mari asteptari. Oricum e versiunea pentru developeri, nu pentru browsing.
A, da, a trecut testul ACID2, deci e complet standardizat. Practic, de la IE8 incolo nu o sa mai fie probleme de compatibilitate si nici diferente de afisare intre FF si IE sau alte browsere.
FF3 cand era beta nu a trecut ACID2 :D