Fan...intru cam de 4-5 ori pe zi sa vad daca s-au mai postat topicuri noi sau commenturi la topicurile deja existente...daca e ceva interesant si ma priveste,postez si eu,daca nu...stau in "alerta"...
Fan...intru cam de 4-5 ori pe zi sa vad daca s-au mai postat topicuri noi sau commenturi la topicurile deja existente...daca e ceva interesant si ma priveste,postez si eu,daca nu...stau in "alerta"...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
daca imi apar topicuri interesante in rss intru;
daca primesc pe mail avertizare de la posturile la care scriu intru;
pot sa fie 10 chestii interesante intr-o zi sau una intr-o saptamana;
activitatea e cea care ma determina sa particip si ultimele schimbari de aici par a directiona lucrurile spre mai bine;
ps. nu citesc link exchange (cu rare exceptii cand am nevoie de asa ceva) si nici arii offtopic (divertisment de ex);
urmaresc discutiile la obiect despre seo si despre web development in general si informatiile despre evolutia pietei online;
la mai bine!
Sunt fan. Petrec cam 3-4 h/zi pe forum citind topicurile.![]()
Semi-maniac.... poate si pt faptul ca stau cu orele la calculator![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Am votat "intru des în timp zilei" fac parte din majoritate. 7 maniaci până acum
destul de des,
din pacate tinde sa devina un forum "comercial",useless...
Cred ca e invers, de la un forum "comercial" tinde spre mai bine (de cand cu invitatiile).
eu intru de obicei seara. citesc tot si raspund unde e cazul. se mai intamplat sa fac asta si dimineata cand ma trezesc. deci o data, de doua ori pe zi![]()
Eu intru cel putin odata pe zi asa ca am votat "cam odata pe zi " pentru a mentine acuratetea informatiilor .
La servici, intru zilnic, stau cate 2-3 ore (poate mai mult, depinde ce gasesc de citit). Acasa nu ma lasa junioru'![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)