Înseamnă că noi cu toţii suntem.
Înseamnă că noi cu toţii suntem.
Hotul care nu este prins e negustor cinstit.
Daca nimeni nu sesiza hotia ta, bannerul era si acum pe blogul tau, sunt sigur de asta. Halal oameni. Eu am fost cinstit toata viata mea, nu am dat tepe si cand am vazut ca sunt tepuit am facut scandal monstru. Nu accept hoti in viata mea, prinsi sau nu.
eh... ia gata, si-a cerut scuze baiatul, si-a luat iTradere negative, si-a compromis userul de pe DP si cu siguranta nu o sa mai repete asa ceva in viitor.
desigur, am fost doar la hotel -> casa insa la 17 ani am realizat mai mult decat alti la 22 si asta ii sigur
Cod:Varsta: 22 de ani abia impliniti pe 16 iunie
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Cum adica...sa stai dupa capul fiecaruia pe care trebuie sa il platesti? Sau trebuie sa stea ei dupa tine? Oricat ar fi de mica suma, si sa trebuiasca sa ii dai la un indian 15$ pentru un logo, respecta-l si da-i banii, ca nu stii cand mai ai nevoie de el. Sau cand te face de tot rahatul pe un forum public pentru 15$...
Ai un blog, ti-am zis, imaginea ta iti poate ridica sau cobora succesul cu el.
Edit: Imi cer scuze nu tu aveai blog![]()
Si eu ma simteam foarte bine de ce am realizat pana la varsta asta (22 am si eu) dar ma comparam cu altii de la noi. Ori la noi, poti sa iesi din turma foarte usor. Dar cand te compari cu ce fac strainii la varsta noastra, iti dai seama ca suntem pe la mijlocul turmei internationale.
Din cate se vede, nu esti la prima "abatere". Si mai interesant e ca dupa ce, la inceput ti-ai cerut scuze, in loc sa stai cuminte in banca ta, esti din nou ironic. Chiar nu iti este rusine ?
Ultima modificare făcută de Danielu; 7th July 2008 la 16:17.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Cer scuze ca poate par iar ironic, dar ce abatere am mai facut? Momentan esti la curent cu asta, adica este ceva care chiar am facut, fazele cu danielu da-mi voie sa mi le rezolv singur. Si nu, stau incontinuare in banca mea insa numai pot suporta reprosurile aiurite pe care mi le aduce Danielu. Daca am gresit nu inseamna ca acum ma poate face cocalar si in toate feluri, deja subiectul deraiaza si ma opresc.
Danielu, daca ai altceva decat ce este in thread-ul asta sa-mi spui, exista contact, poate tu ai invatat chestia asta, pana sa invat eu cum sa pun "i" .
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)