Postat în original de
Draqos
Da, imi recunosc greseala. A fost ceva de moment, in orice caz cuvintele nu-si mai au rostul acum. Insa o chestie, Dragos Flusca da-mi voie insa n-am furat nici macar 0.1$ .
Asta este, greseala se pedepseste, omul din greseli invata, insa imi ridic un singur semn de intrebare (pe langa cele de exclamare ca am facut asta):
Cand X ajuta N si una de persoane, nu se discuta, totul este repede, trece si gata un "mersi" si s-o terminat povestea. Insa cand X greseste, poate odata se intampla sau de mai multe ori (nimic nu-i de necondamnat) de ce se pune un accent enorm, se arunca cu vorbe si asa mai departe. Eh, raspunsul este probabil : omul.
Poate deaia omul toata viata ii intr-un continu "razboi" fie el mai mic, fie mai mare, asa ne-am invatat, ne atacam intre noi, care este mai sus, care este mai jos si care este mai corect. Eu pot sa pariez ca macar odata in viata voastra ati gresit, macar odata.
Si nu, nu-mi plang de mila si nu incerc sa ma scot, sunt sincer si-mi recunosc greseala. Si cat despre comentariul cu "pentru ca pot" da o fost, insa in ipostaza celor 2 persoane, care daca nu stiti istoria lor, n-are rost sa batem campii acolo. Ramanem la problema mea, ca asta a iesit la iveala.
Inca odata scuzele de rigoare.
(n-am postat nimic pana acum, deoarece am lasat sa curga umpic parerile, care la prima vedere sunt sincere si este ok)