Ce urat l-ai "curatat" cu clone stamp tool
Minunat.
Ce urat l-ai "curatat" cu clone stamp tool
Minunat.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
De aia e privita Romania asa "bine" din afara, din cauza unor mucosi ca Darqos
si eu care ma gandeam ca o sa ma plictisesc =)). Ma bucur ca o sesizat nosfer mai repede, am facut asta pentru ca pot
A pus un comentariu la mine pe blog, el cu manuta lui, pentru ca poate. Asta e culmea sa fii hot si sa te mandresti cu asta. Viitorul suna bine.
Punct: da ai dreptate. Sunt multi care au de pierdut sume de bani serioase din cauza unor astfel de fapte. Chiar si cei cu renume sunt intrebati, iar la noi problema n-ar fi ca suntem neaparat mai hoti decat altii, problema este ca la noi imediat dupa ce se intampla ceva se generalizeaza si toti suntem priviti la fel.
Ultima modificare făcută de Danielu; 4th July 2008 la 16:51.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Itrader are ceva de'aface cu aceste chestii. La un scam ca asta primesti (-) si cine mai vrea viitoare "afaceri" cu tine va consulta Itrader-ul primadata. Daca tu ai -30 sunt convins ca va refuza orice oferta venita din partea ta.
Este o idee bine venita ITrader.
Cat despre post, e naspa... ne face de ras acolo pe DP. Stiti bine cum generalizeaza ei, daca afla ca e roman, e clar, ROMANIA toata e CORUPTA... sau ma rog, trage tzepe.
I don't know much...
Mare ruşine, mare. Auzi măi ce bagă acolo pe digital point "vreau să par musculos.. dau 150 de dolari, rapid!" Ce ţărănime. Respectivul ştie că i-a fost furată munca?
De atâtea ori am dorit să propun şi aici iTrader-ul, n-am avut suficient temei. Acum am!
Ultima modificare făcută de doro; 4th July 2008 la 21:56.
Hai ca a fost isteata miscarea lui Draqos, mintea mea n-ar fi gandit asa scenariu.. daca era destept poate nu s-ar fi prins nimeni. Ce pedeapsa se primeste daca furi 150$? Ar fi misto sa fie pedepsit "virtual".
Da, imi recunosc greseala. A fost ceva de moment, in orice caz cuvintele nu-si mai au rostul acum. Insa o chestie, Dragos Flusca da-mi voie insa n-am furat nici macar 0.1$ .
Asta este, greseala se pedepseste, omul din greseli invata, insa imi ridic un singur semn de intrebare (pe langa cele de exclamare ca am facut asta):
Cand X ajuta N si una de persoane, nu se discuta, totul este repede, trece si gata un "mersi" si s-o terminat povestea. Insa cand X greseste, poate odata se intampla sau de mai multe ori (nimic nu-i de necondamnat) de ce se pune un accent enorm, se arunca cu vorbe si asa mai departe. Eh, raspunsul este probabil : omul.
Poate deaia omul toata viata ii intr-un continu "razboi" fie el mai mic, fie mai mare, asa ne-am invatat, ne atacam intre noi, care este mai sus, care este mai jos si care este mai corect. Eu pot sa pariez ca macar odata in viata voastra ati gresit, macar odata.
Si nu, nu-mi plang de mila si nu incerc sa ma scot, sunt sincer si-mi recunosc greseala. Si cat despre comentariul cu "pentru ca pot" da o fost, insa in ipostaza celor 2 persoane, care daca nu stiti istoria lor, n-are rost sa batem campii acolo. Ramanem la problema mea, ca asta a iesit la iveala.
Inca odata scuzele de rigoare.
(n-am postat nimic pana acum, deoarece am lasat sa curga umpic parerile, care la prima vedere sunt sincere si este ok)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Nu stiu la care 2 persoane te referi. Una dintre ele sigur este Nosfer, care te-a ajutat iar acum esti nerecunoscator. Daca sunt si eu din greseala una dintre cele 2 tin sa infirm cum ca m-ai cunoaste tu, sau ca m-ai fi ajutat cu ceva si reciproc. Daca te-ai referit la altcineva, scuzele de rigoare. Multa bafta la furat in continuare.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)