Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 61

Subiect: Plateste-ti programatorul/designer-ul

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Cum se dovedeste in instanta ca tu ai facut un site pentru cineva? Fie si pe baza unui contract care specifica cate pagini, termene de livrare.
    Acesta iti poate spune ca nu a primit nimic sau nu seamana cu ce a cerut el. Tu cum dovedesti ca ai livrat bunul.

Semnezi procese verbale de predare primire pe fiecare etapa? Si asa mi se pare greu procesul.

P.S. TOTO, atunci sunt la fel de ilegale notificarile pe siteurile de hosting daca ai intarziat la plata :Site suspendat pentru neplata. Contactati providerul:
    1. Arhivezi site-ul si il trimiti lor de pe o adresa de yahoo sau gmail. Ii suni si inregistrezi ca au auzit ca le-ai trimis site-ul in email.
    2. Daca ei nu sunt de acord cu el, depinde atunci de contract. In general totusi se da dreptate prestatorului de servicii daca specificatiile nu au fost foarte clare.
    3. PS: te-ai cam lasat purta de val cu PS-ul. Sunt prea multe diferente intre cele 2 situatii ca sa poata face o comparatie.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    1. Arhivezi site-ul si il trimiti lor de pe o adresa de yahoo sau gmail. Ii suni si inregistrezi ca au auzit ca le-ai trimis site-ul in email.
    2. Daca ei nu sunt de acord cu el, depinde atunci de contract. In general totusi se da dreptate prestatorului de servicii daca specificatiile nu au fost foarte clare.
    3. PS: te-ai cam lasat purta de val cu PS-ul. Sunt prea multe diferente intre cele 2 situatii ca sa poata face o comparatie.
    1. De parca judecatorul o sa se uite la sent items la yahoo.
    3. Se vede ca nu ai citit atent toate comentariile pe acest topic. Se discuta despre cum se poate sa te asiguri ca iti incasezi banii si pe de alta parte cat de legitima este postarea pe domeniul unei firme un mesaj fara acceptul lor si mai ales care dauneaza imaginii. Ce importanta are motivatia? Sunt lucruri distincte si vor fi tratate ca atare in orice proces.

Eu am oferit hosting si am fost amenintat destul de serios pentru ca am suspendat un domeniu prin aceasta metoda.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Nici nu stiu ce inseamna aia , pentru justitia roomana comunicatiile au ramas intepenite la fax , asa cum pentru finantele romane transferul datelor a ramas antica discheta.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Poate fi o proba destul de serioasa. E foarte greu ca cineva sa afirme ca te-ai inteles cu yahoo si s-a pus acolo mesajul ulterior ca sa apara la data respectiva si care contine lucrarea facuta. Poate doar pentru vreun Gica-Contra precum unii din acest topic.

3. Se vede ca nu ai citit atent toate comentariile pe acest topic.
    Se discuta despre cum se poate sa te asiguri ca iti incasezi banii si pe de alta parte cat de legitima este postarea pe domeniul unei firme un mesaj fara acceptul lor si mai ales care dauneaza imaginii. Ce importanta are motivatia? Sunt lucruri distincte si vor fi tratate ca atare in orice proces.
    Am citit foarte atent, postez tocmai in ideea ca sa nu va duca valul acestui exemplu si pe unii din voi (gradul de imaturitate este mare la majoritatea celor ce s-au angrenat in discutie) si sa fiti tentati si voi sa faceti ceva identic sau similar.
    Cum te asiguri: faci contract, livrezi lucrarea cf contractului. De aici ei iti dau banii sau daca nu, le ei prin hotararare judecatoreasca. Sau nu. Si oricum mai uita-te si tu la cel ptr care lucrezi. Iar daca esti disperat si faci ptr oricine, ai grija cel putin sa nu ramai si fara bani si cu ouale prin puscarie.
    Repet, nu e ceva asemanator. N-am timp mai mult, dar:
    - una e sa scrii domeniu suspendat pentru neplata, alta ca aia "se ...."
    - citeste si mai jos legat de control asupra NS, deci domeniul omului a fost blocat abuziv o perioada de timp sa suporte acel text pe el (nu isi poate schimba nici hostingul, chiar daca doreste, pana nu trimite fax la RNC si este verificat etc.)

Eu am oferit hosting si am fost amenintat destul de serios pentru ca am suspendat un domeniu prin aceasta metoda.
    Atata timp cat omul nu si-a platit hosting-ul si avea elementele necesare sa isi mute domeniul in alta parte (control asupra NS) sa fie sanatos, n-ai nicio vina. E alegerea lui sa stea gratis in oala de noapte. Daca o sa te uiti pe ROTLD ai sa vezi ca emailurile prin care se face schimbarea NS nu par a apartine firmei de catering ci mai degraba a webdesignerului.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de dacian Vezi Post
    Nici nu stiu ce inseamna aia , pentru justitia roomana comunicatiile au ramas intepenite la fax , asa cum pentru finantele romane transferul datelor a ramas antica discheta.

Esti sigur?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Esti sigur?
    Pentru finante bag mana si in foc , pentru justitie sunt destul de sigur de ceea ce am afirmat ( muncesc intr-o firma , intr-un anumit post si pot sa zic ca am auzit destule discutii pe teme juridice referitor la probarea in instanta a unor mail-uri ) , Daca tu zici ca mail-ul este luat in considerare ( si aici ma refer la orice mail , nu doar la yahoo sau gmail ) te rog sa ne dai mai multe detalii . Si mai si stiu cum e sa faci parte dintr-o tabara sau din cealalta ( asta pentru a nu zice ca iau apararea cuiva ).

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Pentru finante bag mana si in foc , pentru justitie sunt destul de sigur de ceea ce am afirmat ( muncesc intr-o firma , intr-un anumit post si pot sa zic ca am auzit destule discutii pe teme juridice referitor la probarea in instanta a unor mail-uri ) , Daca tu zici ca mail-ul este luat in considerare ( si aici ma refer la orice mail , nu doar la yahoo sau gmail ) te rog sa ne dai mai multe detalii . Si mai si stiu cum e sa faci parte dintr-o tabara sau din cealalta ( asta pentru a nu zice ca iau apararea cuiva ).
    Orice email bineinteles ca nu.
    Cel descarcat local, in outlook de ex, nu.
    Nu si ptr cel de pe server, dar la care firma controleaza serverul.
    Discutabil si ptr cazul in care firma care controleaza serverul are contract cu vreuna din parti.
    Din aceasta cauza am dat ca ex. Yahoo, Gmail.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Orice email bineinteles ca nu.
    Cel descarcat local, in outlook de ex, nu.
    Nu si ptr cel de pe server, dar la care firma controleaza serverul.
    Discutabil si ptr cazul in care firma care controleaza serverul are contract cu vreuna din parti.
    Din aceasta cauza am dat ca ex. Yahoo, Gmail.
    Eu ce spuneam mai sus? O firma respectabila ar trebui sa aiba acces la propriul server de mail ( cazul meu , de ex. ), daca tu ai avut de a face doar cu firme care investeau in propria lor imagine online cat investesc eu in aurolacul din intersectie ce mai pot zice? O firma care se respecta are cel putin domeniu si mail propriu , cu mail de la yahoo da o dovada clara de zgarcenie/ignoranta/etc , totusi suntem in 2008 si calculatoarele nu mai reprezinta un tabu si nici nu mai costa o "avere" incat sa nu-ti poti permite unul. O colocare a unui server intr-un datacenter ( ca sa aleg cea mai scumpa varianta ) este pe undeva pe la 100 de euro , muuult mai putin decat plateste NUMAI telefonul acel "patron". Acum nu zic nimic de costurile de intretinere ..... intram in alte discutii. Ideea este ca daca vrei sa probezi un mail in instanta nu poti. QED

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu ce spuneam mai sus? O firma respectabila ar trebui sa aiba acces la propriul server de mail ( cazul meu , de ex. ), daca tu ai avut de a face doar cu firme care investeau in propria lor imagine online cat investesc eu in aurolacul din intersectie ce mai pot zice? O firma care se respecta are cel putin domeniu si mail propriu , cu mail de la yahoo da o dovada clara de zgarcenie/ignoranta/etc , totusi suntem in 2008 si calculatoarele nu mai reprezinta un tabu si nici nu mai costa o "avere" incat sa nu-ti poti permite unul. O colocare a unui server intr-un datacenter ( ca sa aleg cea mai scumpa varianta ) este pe undeva pe la 100 de euro , muuult mai putin decat plateste NUMAI telefonul acel "patron". Acum nu zic nimic de costurile de intretinere ..... intram in alte discutii. Ideea este ca daca vrei sa probezi un mail in instanta nu poti. QED
    Amice, nu stiu ce te-a facut sa ai reactia de mai sus astfel incat pe urma
    sa fii incapabil sa intelegi o idee atat de simpla: daca vrei sa trimiti o notificare foloseste un serviciu care sa nu poata fi controlat de tine si care sa fie de necontestat prin respectabilitatea sa. Daca iti folosesti propriul tau serviciu de email proba iti va fi demontata de avocatul celeilate parti foarte simplu aratand ca nu poate fi luata in consierare deoarece un admin poate simplu sa insereze un fisier in locul corespunzator din sent. Pe Yahoo sau Gmail va fi mai greu sa ii suspectezi de asa ceva.
    Nu se foloseste emailul de yahoo decat ptr asemenea situatii. In rest, in corespondenta clasica folosesti emailul de pe domeniu de firma. Sau daca vrei sa-ti pastrezi "prestanta" nu ai decat sa pui in bcc o adresa de email de yahoo pe care o poti folosi ca mijloc probator.
    Cand ti-am raspuns prima data am crezut ca esti interesat sa afli modalitatea, nu doar sa-ti etalezi cunostintele si sa demonstrezi cu tot dinadinsul ceea ce sustii.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Amice, nu stiu ce te-a facut sa ai reactia de mai sus astfel incat pe urma
    sa fii incapabil sa intelegi o idee atat de simpla: daca vrei sa trimiti o notificare foloseste un serviciu care sa nu poata fi controlat de tine si care sa fie de necontestat prin respectabilitatea sa. Daca iti folosesti propriul tau serviciu de email proba iti va fi demontata de avocatul celeilate parti foarte simplu aratand ca nu poate fi luata in consierare deoarece un admin poate simplu sa insereze un fisier in locul corespunzator din sent. Pe Yahoo sau Gmail va fi mai greu sa ii suspectezi de asa ceva.
    Nu se foloseste emailul de yahoo decat ptr asemenea situatii. In rest, in corespondenta clasica folosesti emailul de pe domeniu de firma. Sau daca vrei sa-ti pastrezi "prestanta" nu ai decat sa pui in bcc o adresa de email de yahoo pe care o poti folosi ca mijloc probator.
    Cand ti-am raspuns prima data am crezut ca esti interesat sa afli modalitatea, nu doar sa-ti etalezi cunostintele si sa demonstrezi cu tot dinadinsul ceea ce sustii.
    NU sunt avocat ( tu cred ca esti sau cel putin asa reiese din discutia de mai sus ) , eu am pus doar o problema normala , trimit un mail de pe mailul firmei ( fiind bine intentionat este logic ca folosesc propriul server de mail ) apare o anumita problema si atunci eu cum pot proba ( prin avocati ) ca a aparut o problema ? Pot proba doar daca banuiesc ca fiecare partener de afaceri este un "tepar" si folosesc un alt serviciu de mail.
    Daca vrei sa mai disctuam despre probleme juridice te rog sa deschizi un topic nou, topic care sper sa fie de folos mai multor membrii.

ps. nu vreau sa-mi etalez cunostintele , cu timpul am invatat ca e cel mai bine sa dai de inteles ca nu stii nimic , asa nu apeleaza nimeni la tine sa-l ajuti si esti lasat in pace

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. google plateste prost?
    De suMMer în forumul Adsense
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 10th January 2010, 11:47
  2. Clickbank plateste in Romania?
    De leandrud în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th October 2009, 15:43
  3. Cum plateste neogen?
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 27