Pai daca urmam un fir logic si ne uitam la mai marii jucatori (google, microsoft, etc) observam ca localozeaza serviciile foarte mult... Deci putem deduce ca merita.
Pai depinde de ce intelegi prin localizare... Poti face de exemplu doar variante de site in limba tintita, sau poti face birou/reprezentanta in tara/zona respectiva.. Diferenta de costuri intre cele doua cazuri este enorma... Pentru prima varianta, nu crec ca este asa mare efortul...
Sincer, eu nu vad aceleasi lucruri.. Nu vad nici un proiect nou interesant, unic, util.. Chiar am adus subiectul asta si in alt post...
Un singur lucru stiu... Romanii inca nu au incredere sa plateasca cu cardul online... Ma lovesc de problema asta in fiecare zi... Au tot ce le trebuie la indemana sa faca o comanda online, sa o platasca, etc ... Prefera sa sune, sa intrebe la telefon, si intrebarea numarul unu este: "trebuie neaparat sa fac comanda online? La telefon nu se poate?" wtf??? E mai usor online... de ce as face o comanda telefonica si as alege plata prin banca in defavoarea online-ului? Din lipsa de incredere... din prea multele tepe luate... Probabil sunt justificati.. nu stiu...

Răspunde cu citat