RedPoint, eu discut despre aruncatul cu noroi dintre voi.
Va rog doar sa o faceti in alt loc.
Cat despre faptul ca faceti spam, pe forum exista discutii referitoare la site-urile pe care le detineti. Ar trebui citite, sint acuzatii de/la ambii useri.
In rest, iti doresc doar sanatate si voie buna. Nu are rost sa raspund la un topic doar pentru ati raspunde sau a avea ultimul cuvant (asa cum o faci tu prin lucrurile pe care le scrii).
In cazul in care nu ai priceput ce am scris in romana repet: Discutiile, acuzatiile si injuriile va rog sa vi le aduceti pe PM sau pe topicurile care discuta deja subiectele respecive. Subiectul e Radio21.ro si nici decum cearta dintre voi.
RedPoint, pe forumul asta, dupa cate tin eu minte, admini si moderatorii (unii dintre ei cel putin), nu au fost deloc apreciati de tine. Stiu ca ai o problema cu mine, din alte topicuri. Dar intelege ca nu am grija ta. Pe forumul asta te conformezi majoritatii. Si sint cat se poate de impartial.
Postul anterior e valabil pentru amandoi nu doar pentru tine. Nu cred ca ai pretentia sa intervin la fiecare topic pe care il faci tu.
Spor.

Răspunde cu citat