Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Refulari personale RedPoint vs. tataraseni

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

RedPoint, eu discut despre aruncatul cu noroi dintre voi.
    Va rog doar sa o faceti in alt loc.

Cat despre faptul ca faceti spam, pe forum exista discutii referitoare la site-urile pe care le detineti. Ar trebui citite, sint acuzatii de/la ambii useri.

In rest, iti doresc doar sanatate si voie buna. Nu are rost sa raspund la un topic doar pentru ati raspunde sau a avea ultimul cuvant (asa cum o faci tu prin lucrurile pe care le scrii).

In cazul in care nu ai priceput ce am scris in romana repet: Discutiile, acuzatiile si injuriile va rog sa vi le aduceti pe PM sau pe topicurile care discuta deja subiectele respecive. Subiectul e Radio21.ro si nici decum cearta dintre voi.

RedPoint, pe forumul asta, dupa cate tin eu minte, admini si moderatorii (unii dintre ei cel putin), nu au fost deloc apreciati de tine. Stiu ca ai o problema cu mine, din alte topicuri. Dar intelege ca nu am grija ta. Pe forumul asta te conformezi majoritatii. Si sint cat se poate de impartial.

Postul anterior e valabil pentru amandoi nu doar pentru tine. Nu cred ca ai pretentia sa intervin la fiecare topic pe care il faci tu.

Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu ma retrag din aceasta "baie de noroi" si il rog pe RedPoint sa-mi accepte scuzele pentru indrazneala de a afirma ceva neplacut despre el... desi ceea ce am afirmat este adevarat n-am reactionat mai devreme deoarece ma simteam oarecum vinovat de faptul ca nu am fost suficient de prompt cu dezabonarea sa...

Fac un apel public, deoarece in sistemul sau de newslleter nu am gasit de asemenea posibilitatea de dezabonare, sa fiu radiat din sistemul sau de mail marketing.

Si de asemenea, daca RedPoint nu mai are de facut nici un repros consider ca acest topic poate fi inchis (asteptati o saptamana - 10 zile ca poate totusi exista vreo obiectie)...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Date personale pt un concurs.....
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th July 2009, 11:16
  2. Redpoint
    De RedPoint în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th May 2006, 23:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte