Eu am zis ca nu e ok pe 12 luni, mai ales cand site-ul acopera cheltuielile. Naspa de socotit chetuilei cand e doar munca ta. Poti zice zero, poti zice 1000, de obicei aici intervine daca dai sau scazi. Cand vrei bani pe scris articole iti da putin, cad se calculeaza cat l-ar costa pe el, e n-ori. Asa ca .. e greu de vazut limita corecta. Eu merg pe varianta externa, mai ales ca pana la urma un domeniu nepreoductiv poate fi mutat pe un subdomeniu si asta e.Eu nu consider ca un site trebuie vandut pe venit x 12. Doar spuneam ceva pe exemplul dat de tine. Tu ai fost cel care a scris de 12 x venit mediu = 1900, asa ca am continuat si eu pe baza acelui exemplu
Ce faceam eu numai bani nu sunt. Ideea e ca omul nu a venit cu texte gen 10 euro mia de fani. Mai ales ca erau fani organici, membri organici. Site-ul era ca sa fie, oricum lumea tot pe FB scrie, nu-si mai bat capul cu profile, etc. Ideea vanzarii a fost simpla, prea putin venit asa ca mai bine vand. Munca deloc, grup la liber, pe site nu am mai scris de 100 de ani. Am tot incercat sa vand aici cu macar 500, nici pomeneala, uite ca m-a cautat ala - am crezut ca e teapa, mi-a scris prin Godaddy, nici nu stiam ca se poate.Exemplul cu tipul din Lituania: tu acolo trebuie sa intelegi ca banii nu au fost pentru site, au fost pentru paginile si grupurile de facebook. Nici bone24.ro nici cautbona.com nu fac bani pe cont propriu pentru ca ele nu rankeaza pentru aproape nimic. Tu acolo faceai bani datorita traficului din Facebook.
Nu ale mele, ca na - ale mele poate nu-s de calitate, au teme gratis sau daca nu gratis, oricum nu cine stie ce. In general ma "doare" ca se ia in ras munca de a face si ridica un site, care trebuie platita. Eu tin la ale mele, poate sunt prea "atasat", dar oricum sa iau 1200 de euro pe un site care imi aduce 2000 pe an - ca nu investesc eu in PPC, CCP, etc. textele sunt scrise de mine, totul e munca mea, tin la ea. Nefiind in pana de bani de ce s anu stau si sa incasez? Ok, abandonez proiectul, o ia la vale, dar tot aduce pasiv - in ideea ca e abandonat, un venit. Una e sa incasezi lunar 500 de euro pentru care muncesti si alta e sa iei 2000 sau 3000 de euro pe luna. DA, cate putin de la fiecare site, se aduna de un trai decent. Asa vinzi, papi banii in catreva luni, ramai cu buza umflata si cu buzunarul gol.oamenii de pe forum nu vor sa plateasca decent pt siteurile tale
Cred ca cine cumpara are de urcat proiectul, de castigat de 4- 10 ori mai mult decat vanzatorul. Asa ce faci? Cumperi si astepti sa curga banii? asta e tot?

Răspunde cu citat