Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Cum reacționezi când iei teapa de la un coleg SeoPedia?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit Cum reacționezi când iei teapa de la un coleg SeoPedia?

Am o problema cu unul din colegii nostri, inca nu-i dau numele pentru ca astept si parerea voastra. Mai pe scurt, colaborez cu el de an buni, adica la fiecare oferta de reduceri pe car eo afisez el vine cu o cerere de "mai redus", desi clientii sunt se pare firme serioase: avocati, firme de hosting sau magazine online. Colaborarea merge cam asa: Eu lansez o reducere pentru link-uri minim 6 uni, el cere o reducere suplimentara ca o sa ia pe 2 -3 ani, ca e super ok. Apoi urmeaza o plata pe 2 luni, apoi una pe 1 luna, apoi dispare cate 6 luni. Nu mai zic ca la el plata ajunge in 5 - 7 zile, ca asa e la BT, nu apar banii in cont mai rapid. Discutii din 2 in 3 zile, etc. Apoi cand vine vorba de prelungirea serviciilor asa cum ne intelegem, clientii nu mai au bani, etc. Asta cad zici ca ai firma de SEO. Plus ca la cel putin 50% din colaborari, ramane o luna neplatita pe ideea ca nu sterge, dau eu banii, apoi dispare.

Ultima isprava: pe 25 luna trecuta i-au expirat platile, in contactez in prealabil cu o saptamana inainte, raspunde dupa 5 zile ca e ok, dar nu e inca 25. Apoi pauza, si tot asa pana azi. I-am scris acum 3 zile, pe skype apare seen 15 hours ago, dar raspuns la mesaje niet. Voi cum ati proceda? I-ati face cunoscuta identitatea pe SeoPedia, l-ati cataloga tepar?

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

din moment ce si-a platit afisarile, atunci nu are rost sa-l pui drept tepar.

Cand s-au oprit platile ii scoti linkurile de pe site si gata, nu mai colaborezi cu el, sau (daca chiar vrei) o faci la pret intreg, cu plata in avans, fara nici un fel de reducere.
    Listare articole gratuit aici si aici

AntonioTony este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

E simplu. Elimini link-urile in ziua expirarii si nu-i mai faci reducere. Daca vrei sa fii vazut ca un om serios/profesionist, trebuie sa te comporti ca unul. Daca accepti lalaieli, o s-o lalaie si el..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    E simplu. Elimini link-urile in ziua expirarii si nu-i mai faci reducere. Daca vrei sa fii vazut ca un om serios/profesionist, trebuie sa te comporti ca unul. Daca accepti lalaieli, o s-o lalaie si el..
    Cam asa ma gandeam si eu, intrebasem daca merita spus userul sau nu [ in ideea ca banuiesc ca nu e o tehnica pe care o aplica doar pentru mine, sa stie colegii la ce sa se astepte de la el ]

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    din moment ce si-a platit afisarile, atunci nu are rost sa-l pui drept tepar.

Cand s-au oprit platile ii scoti linkurile de pe site si gata, nu mai colaborezi cu el, sau (daca chiar vrei) o faci la pret intreg, cu plata in avans, fara nici un fel de reducere.
    Ideea e ca daca nu tepar, atunci complet neserios. Plus ca si-a platit afisarile in totalitate, iar faptul ca insista sa nu sterg link-urile, ca se achita el, dar mai tarziu, iar asta nu se mai intapla in 90% din cazuri, cred ca-l califica cumva la mai mult decat neserios [ o face in mod sigur 99% cu buna stiinta ].

AntonioTony este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Avand in vedere ca e intermediar si el, e posibil ca acei clienti ai lui sa traga si ei de timp, sa fie nehotarati. Dar nu are cum sa se intample asta in 100% din cazuri, deci omul e neserios, nu e tepar.

Daca a procedat la fel de fiecare data, de ce ai asteptat atatia ani ca sa pui piciorul in prag? )

Curiozitatea ne macina pe toti, sa aflam cine e, insa nu cred ca e corect fata de el si fata de colaborarea voastra, care de bine de rau, a durat atata si ai facut si bani de pe urma lui.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post

Daca a procedat la fel de fiecare data, de ce ai asteptat atatia ani ca sa pui piciorul in prag? )

Curiozitatea ne macina pe toti, sa aflam cine e, insa nu cred ca e corect fata de el si fata de colaborarea voastra, care de bine de rau, a durat atata si ai facut si bani de pe urma lui.
    Pentru ca se jura ca nu se mai repeta. In fine, pe mine ma interesa daca sa-l public sau nu, momentan 1 vot pentru NU. Desi ma roade sa-i fac si eu o surpriza placuta..

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu am renuntat sa ma fac colaborari aici. Ori am ajuns eu la alt nivel sau poate userii traiesc pe alta lume dar cand dau un pret decent parca il injur pe respectivul. Mai sunt si copii din astia mai noi pe forum care ofera ei 5-10 euro pe un articol..... De aia zic ca e bine sa tii preturile sus ca sa ai de unde compensa tepele. Cat de ieftin ai lasa, si tu faci nicte oferte obscene, tot se va gasi cineva care sa vrea mai jos. Ei zic sa nu mai lucrezi niciodata cu acel user. Atat.
    Nimic.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu cand am avut o colaborare cu cineva (in alt domeniu) si nu si-a onorat partea lui, la urmatoare propunere a fost: banii jos - ti-am facut treaba pe ziua de azi, imi dai banii. Daca nu, maine sa nu ma mai suni.
    Rezultatul? Lucram o zi, luam banii seara. Scurt si frumos.

Asa si la tine. Mai vrea sa colaborati? Banii la termen. Nu plateste din x, y, z motive... goodbye my friend.
    Mai doreste dupa asta o colaborare? Banii jos pentru servicii. Daca nu, asta e, cand dai banu', iei Framu'.

Daca ti-a platit tot pana acum, nu cred ca e ok sa-i spui tepar.
    Poti sa-l avertizezi ca la urmatoarea colaborare neonorata, ii vei spune numele.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site-ul cand apare cand dispare din cautare
    De alex11b în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th March 2017, 15:19
  2. Cum sa nu iei teapa cand achizitionezi un site
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th June 2013, 10:39
  3. Teapa din partea unui coleg de forum
    De I. Laurentiu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 29