Am o problema cu unul din colegii nostri, inca nu-i dau numele pentru ca astept si parerea voastra. Mai pe scurt, colaborez cu el de an buni, adica la fiecare oferta de reduceri pe car eo afisez el vine cu o cerere de "mai redus", desi clientii sunt se pare firme serioase: avocati, firme de hosting sau magazine online. Colaborarea merge cam asa: Eu lansez o reducere pentru link-uri minim 6 uni, el cere o reducere suplimentara ca o sa ia pe 2 -3 ani, ca e super ok. Apoi urmeaza o plata pe 2 luni, apoi una pe 1 luna, apoi dispare cate 6 luni. Nu mai zic ca la el plata ajunge in 5 - 7 zile, ca asa e la BT, nu apar banii in cont mai rapid. Discutii din 2 in 3 zile, etc. Apoi cand vine vorba de prelungirea serviciilor asa cum ne intelegem, clientii nu mai au bani, etc. Asta cad zici ca ai firma de SEO. Plus ca la cel putin 50% din colaborari, ramane o luna neplatita pe ideea ca nu sterge, dau eu banii, apoi dispare.
Ultima isprava: pe 25 luna trecuta i-au expirat platile, in contactez in prealabil cu o saptamana inainte, raspunde dupa 5 zile ca e ok, dar nu e inca 25. Apoi pauza, si tot asa pana azi. I-am scris acum 3 zile, pe skype apare seen 15 hours ago, dar raspuns la mesaje niet. Voi cum ati proceda? I-ati face cunoscuta identitatea pe SeoPedia, l-ati cataloga tepar?