Nu am mai accesat siteul paypal de ceva timp, iar astazi cand am vrut sa fac un top-up (trustpay) am observat ca au schimbat designul iar functia pentru top-up nu prea mai este de gasit.
Stiti ce exact au schimbat?
Thanks
Nu am mai accesat siteul paypal de ceva timp, iar astazi cand am vrut sa fac un top-up (trustpay) am observat ca au schimbat designul iar functia pentru top-up nu prea mai este de gasit.
Stiti ce exact au schimbat?
Thanks
Ofer servicii de WebDesign si Coding pe forum insa am si un portofoliu .
Exista un link spre versiunea veche in meniul de jos a paginii.
"Old Account View" sau "Classic Site" parca.
In curand o sa-l scoata (daca nu au facut-o deja)
Nu prea foloseste la nimic Old acesta, se revine mereu la versiunea noua, partea mai aiurea este ca mi-au pierdut o operatiune si acum ma zapacesc sa-i sun, caci alta metoda nu mai am.
Off Topic: stie cineva daca pot sa incardc contul de Skype din Paypal? Vreau sa-i sun dar nu vreau sa ma risc de pe abonament.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_add-funds
Sau pe prima pagina cand te conectezi in contul tau, mai exact unde iti apare balasul si jos este Top Up si Withdraw funds. Inca se lucreaza din cate am inteles.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)