Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: serialepenet.ro a fost sechestrat

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Da, scapi din punct de vedere penal
    Oare?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Mirus Vezi Post
    Majoritatea site-urilor de filme folosesc modul embed. Nu cred ca trebuie sa explic cuiva ce inseamna asta. Deci? Ce este ilegal aici?
    In Romania se pedepseste "punerea la dispozitie", deci cu alte cuvinte pentru a incalca legea nu trebuie sa gazduiesti fisierele ci doar sa facilitezi accesul la material piratat.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Oare?
    Era o gluma printre zeci de neadevaruri spuse in acest topic. Acum sa ajungem si la lucrurile serioase si sa le argumentam putin.

Articolul 139 indice 8 din Legea 8 din 1996 spune asta " Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 4 ani sau cu amenda punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual."

De aici eu deduc ca pentru a raspunde penal trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele:
    -sa pui un film pe internet indiferent de modalitate (sa il gazduiesti sau nu)
    -publicul sa aiba acces la el oricand (cu sau fara plata)
    -sa nu ai acordul celor care detin depturile patrimoniale ale filmului pentru a face asta.

A se mai vedea si art. 140 alin 1 litera c din aceeasi lege.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu-mi spui un lucru pe care nu-l stiam :d
    Dar da, poate ridica un semn de intrebare colegilor (si nu sunt putini) care detin siteuri de gen.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Cum era aia !? ”Bagati site-ul de cultura in duba”

Un site românesc cunoscut a fost închis de autoriti pentru piraterie

Vinturis Gheorghe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    27th June 2012
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    66
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu am o problema... Vreau sa dau "cu banu'" în ei sa vad legal seriale, dar în cine? Voyo e pff, au rahaturile lor inutile și atât. Netflix are 2 seriale din ce urmăresc eu... La TV sunt în urma cu 1-2 sezoane, dacă le difuzează...
    [ex user George92]

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Sunt impotriva site-urilor cu continut piratat dar trebuie sa recunosc faptul ca in trecut le-am mai vizitat si eu pentru serialele SF. Omul are nevoie si de cultura, pacat ca pentru romanii de rand pretul este prea mare.
    Da, din cauza saraciei da romanul mai greu cu banul. Se inchid site-urile astea, se gasesc alte solutii, asta e realitatea.

Imi amintesc, pe vremea comunismului, am cunoscut un neamt venit intr-un schimb de experienta. A ramas masca de ce muzica buna avem in discoteci, pentru o tara inchisa. Credeti ca-i pasa cuiva de drepturile de autor? Nici gand, muzica circula din aproape in aproape pe benzi magnetice la calitate de studio. Undeva tot se gaseste o bresa iar omul isi acopera nevoile culturale.

Culmea, rezultatul pirateriei este dezastruos tocmai pentru cultura. Cate orase mai au cinematografe functionale? Nu mai vorbesc de comune si sate. Cand eram copil, vedeam filme la Caminul Cultural din satul Colaret comuna Tamna! N-ati auzit de el dar avea sala de proiectie. Asta acum mai bine de 40 de ani (nici nu stiam sa citesc dar mergeam la film)! Astazi nu se mai poate...

@Vanturis Gheorghe, tu ai plati pentru ca iti permiti si totusi n-ai unde (uite, o nisa prost acoperita = oportunitate). Dar sunt oameni care cu (mai putin de) 200E pe luna tin toata familia. Aia nu-si permit sa platesca pentru cultura... Ii condamnam la necunoastere (nu spun prostie) sau mai lasam pe ici pe colo cate o portita?

Oricum, voiam sa ma declar importiva pirateriei!
    Va las, mi-a aparut serialul pe torrent (The last ship) si vreau sa vad ultimul episod...
    O zi buna sa aveti!

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serialepenet.ro si serviciul PayU
    De Guess Who în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th June 2012, 19:54
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  3. am fost penalizat?
    De Vicentiu în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th June 2011, 18:33
  4. Am fost penalizat ? sau?