Pagina aceea nu creeaza niciun fel de confuzie cu marca ta inregistrata.
Pagina aceea nu creeaza niciun fel de confuzie cu marca ta inregistrata.
In plus, marca este pentru anume nise.
Cred ca nu ma impiedica nimeni sa imi fac brutarie cu numele acela (sau username pe un site). Nu's 100% sigur, dar asa cred.
Nu este vorba de acel site detinut de Machteam desi acolo este cam aceeasi situatie.
Este vorba de alt site care nu are mentiuni legale vezi anexa, iar pagina cu pricina
este simplu /m a t r i m o , fara pauze.
Marca mea este inregistrata pe nisa (45 35 39 code Nice) sigur iar concurentul are aceeasi nisa.
Avand drept exclusiv, nimeni nu are drept sa o foloseasca. Unii nu inteleg.
Ultima modificare făcută de matrimo; 23rd May 2015 la 18:19.
Stim care este siteul si situatia, ai mai aberat pe subiect si acum cativa ani cand propietarul respectivului site a lamurit situatia:
Nu vei rezolva nimic daca ii dai in judecata pe baza acelei pagini.
Iar marca inregistrata nu-ti ofera drepturile pe care le pretinzi tu acolo.
Meh, este un user pe un site, nu ati aduce nici o atingere asupra marcii tale inregistrate. TM pe cuvantul teodorus ( ex ) nu inseamna ca pe catelul meu nu il pot nume identic. Drepturile tale pot fi aparate in justitie cand ti se aduce atingere, etc. Nu cand apare numele respectiv pe un site, intr un ziar sau cu creta pe asfalt.
Va multumesc mult pentru opiniile transmise.
Subiectul acesta poate fi inchis.
Poti sa faci o plangere la chillingeffects.org si sa ceri sa il dezindexeze din google.
image-1.jpg
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
offtopic, publicitate ascunsa, nu stie ce drepturi exclusive confera o marca
Esti aberant, nici nu-ti mai raspund.
Ia vezi matrimo, poate va imprieteniti, ca tot aveti acelasi nume! La 59 ani are experienta fata!
![]()
Nene dar pe Mercedesa nu o da nimeni in judecata ca foloseste numele unei marci in buletin? mi se pare aberant acest topic, mai mult suna a reclama...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)