Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Ia-ti o carcasa cu sursa integrta, 450W sau mai mult (inclusiv) iti duce sistemul lejer, cu tot cu ce mai bagi prin USB-uri si alte HDD-uri pe care le-ai putea pune.
Iesi mai iefitn, era una pa pcgarage cu 99 de lei, in loc sa dai aproape 300 ca in sistemul din link.

De sursa calculatorului depind toate componentele calculatorului, nu as face rabat la calitatea ei. Nu doar ca o sursa de calitate are protectii de supraincalzire, supratensiune si supracurent dar asigura si o fiabilitate indelungata componentelor sa nu mai spun ca si performanta acestora tot de sursa depinde.
Peformanta calculatorului va fi considerabil mai buna cu o sursa de calitate fata de una noname.

Daca as fi in locul tau mi-as lua un stand de testare in loc de carcasa, as scoate o placuta RAM si as lasa doar SSDul dar mi-as lua o sursa de 200-300lei(350 - 450w, in functie de componente) pentru inceput.
De altfel SSDurile Samsung sunt mai bune decat cele Kingstone, cat si RAM-ul Samsung decat cel Adata.
Ca sursa iti recomand Super Flower ori Seasonic, desi nu cred ca se gasesc fara vezi sa aiba si certificat de calitate(80+) daca decizi sa iti iei o sursa buna. Corsair, Sirtec sunt si ele bune doar ca nu sunt producatori(vezi mai jos).

Brandurile care le-am recomandat sunt producatori, au preturi mai bune decat branduri precum Corsair, Kingstone si altele care cumpara chipurile sau componentele si le rebranduiesc.