Parerea mea, sa fim exacti este: Spam inseamna Mail primit care nu a fost cerut, dar daca un prieten iti trimite un email asta se considera Spam?

Eu am trimis emailuri la webmasteri sa ii informez ca am pus linkul lor pe pagina mea, am oferit o colaborare sa trimit vizitatori pe pagina respectiva pt ca mie mi se pare o pagina interesanta, si am crezut ca fa fi la fel acest lucru daca webmasterului respectiv ii place pagina mea.. si probabil ne-am exprimat rau, dar ne-am cerut scuse pentru acest lucru.

De aceea nu consider SPAM emailul meu, findca nu am trimis nici un mesaj comercial, numai am informat despre ceva bun ce am facut la pagina lor, Iar daca lumea considera fiecare email "spam" atunci nu inteleg de ce isi mai pune adresa pe pagina sa.

Oricum ma bucur ca din mai multi de 500 de Webmasteri la care am trimis un email, aceasta a fost Singura persona care nu a inteles bine emailul, ma bucur ca majoritatea raspunsurilor a fost cam la fel ca acesta ce l-am primit acuma 15 minute:
################################################## ################################################## #
"Buna ziua

Va multumim pentru mesajul Dumneavoastra si pentru linkul adaugat in site-ul pe care il reprezentati.
Vom analiza propunerea Dumneavoastra si, daca vom posta un link spre startaici.ro, va vom anunta.
Va multumesc.

Cu respect,

XXXX XXXXXX
Director "
################################################## ##################################################

Am primit in acest moment un email care sigur (parerea mea) este Spam, deoarece nici nu cunosc firma respectiva, nici nu mi-a facut o favoare, nici nu i-am cerut sa imi trimita reclama.
################################################## ################################################## ###
Nou pe internet

.piatanet.ro

LOCUL UNDE OAMENII SE POT INTILNI UNII CU ALTII

Bine ati venit la Piatanet Romania, locul pentru publicitatea locala gratuita
Ca sa vezi anunturile sau sa-ti afisezi anuntul tau gratuit, fa click pe orasul tau
Ce este Piatanet ?
Piatanet este locul unde poti sa-ti postezi anuntul tau pe plan local sau national intr-o maniera foarte usoara
Un loc unde oamenii pot fi in legatura cu cei din comunitatea lor
si pot comercializa bunuri sau oferi servicii,

Sa-si faca prieteni si mult mai multe
Deci fa click pe adresa de mai jos si incepe sa folosesti Piatanet astazi

Testeaza Piatanet

PANA LA 01-02-2007 PUNETI ANUNTURI GRATIS PE PIATANET
################################################## ################################################## #####

In rest vreu sa il rogi foarte frumos pe "Stelian" sa scoate numele de la asociatul si proprietarul domeniului meu din mesajul sau, findca Nu se poate semna cu un nume care nu e al sau.

Cu Stima,
Doble Cornel

Admin: StartAici.ro