Citat Postat în original de Tom Vezi Post
............

emm traieste inca in trecut.
................
Citat Postat în original de emm Vezi Post
...............

Ma intreb daca nu cumva copiii nostri vor vorbi despre noi, ca despre generatia care a vandut totul si a stins lumina.

..............
Si eu am ingrijorarea asta!

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
............
offtopic:

Intrebare: eu daca pun maine un job: manager online, gasesc o persoana care sa se priceapa la un proiect online? Sa stie si marketing (vanzari), dezvoltare, promovare (seo inclus), strategie, management, .... ? Cunosc zeci de companii care nu au oameni pe un astfel de post si sunt nevoiti sa tina 10 persoane, care sa faca un singur job, tocmai pentru ca nu exista oameni calificati in astfel de joburi.

Externalizarea? Nu se poate, fiecare afacere are "bani negri" pe care nu-i pot "arata" altora, deci prefera in-house. Asta e online in ro.
Dar nici n-ai pretentii exagerate
Un astfel de om se formeaza in zeci de ani de studiu si experienta si sigur nu ar veni sa se angajeze la tine. Si nu o spun cu rautate, dar de ce ar fi sclavul tau, sa faca singur munca a 10 oameni (asa cum ai spus) in conditiile in care cunostinte pe care le-a acumulat ii permit sa-si dezvolte propriile proiecte din care sa castige mult mai mult decat i-ai putea oferi tu?