Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Dupa ce ai site-ul live, ai nevoie de seo si usability, fix acolo ai nevoie de categorii, navigare, links. Ai cel putin 5 tipuri de servicii, (sezur, circuit, last minute, croaziere, hoteluri, bilete avion, vacanta, etc) care necesita categorii similare (tara, localitate). Daca adaugi si ghid (restaurante, evenimente, cluburi, shopping, etc) mai ai inca o "tura" de categorii. etc.

Cand o sa ajungi la o strategie seo pentru un portal de turism, o sa intelegi ce zic.
e o diferenta intre categorii si URL
URL-ul trebuie sa fie cat mai simplu
Sa presupun ca este vorba de un sejur in greciat il faci pe baza de categorii
/sejur/grecia/athena/hotel-luna.html
Ce faci cand oferta asta intra in last minut schimbi url
/last-minut/grecia/athena/hotel-luna.html

Sa nu este mai bine sa pastrezi o structura simpla a url, sa adaugi oferta automat intr-o categorie "Last Minut" (poate fi si filtru) dar fara sa se modifice url si sa adaugi o eticheta in pagina "LAST MINUT mai ieftin cu 100 euro"
Fiind cativa parametri ce nu se schimba as merge pe o structura url mai simpla, doar un minim de categorii in URL, eventual fara categorii
url sa fie de genul grecia-athena-hotel-luna.html
In SEO url nu mai conteaza asa de mult, in schimb conteaza ce scrie in title, description, h1 si content, iar acestea se pot schimba usor cand o oferta ajunge la last minute de exemplu su cand este o reducere promotie
Eu acum url il vad si ca o modalitate de a creste CTR si UX mai mult decat SEO

@puthre
Tu vezi toata treaba prin ochii unui programator, tie poate ti-ar fi mai usor cu angajati inhouse
Eu nu as sti foarte bine ce sa cer programatorului, din punct de vedere al structurii, al felului cum e scris codul, nu am experienta in a evalua calitatea unui programator, etc, ar fi foarte greu sa imi formez o echipa, chiar aproape imposibil, nu vine nici un programator bun sa fie angajat la mine 3-6 luni pana termin proiectul si apoi sa isi caute iar de munca
Este dificil cu programatori inhouse, poate sa angajezi unul, doi care sa lucreze cu agentia , sa fie un fel de sef de proiect din partea ta, sa dea indicatii, sa iti traduca ce spune agentia, si acesta sa se ocupe ulterior in timpul functionarii proiectul, sa poata face modificari minore ce pot aparea oricand, cand se doreste o noua dezvoltare sa stie ce sa ceara agentiei