@imagini,

Nu cunosc detaliile proiectului, însă din postările anterioare cam îmi dau seama despre ce este vorba...cam prin asta am trecut și trec și eu pe un proiect similar.

Părerea mea este că ești pe drumul bun și nu dispera. E normal să fii în etapa asta, pentru că ai fi avut nevoie, în etapele inițiale și nu numai, de imput din partea unor specialiști în domeniu, specialiști cu profunde cunoștințe, sau măcar înțelegere, în IT, ceea ce e cam greu. Doar sfaturi de la dezvoltatori nu ajung. Pe măsură ce dezvolți și intri mai adânc în probleme, apar alte variabile și atunci mai bagi un câmp într-o tabelă, mai faci alta, mai cârpești pe ici pe colo.

Lucrul cel mai greu de făcut deja îl ai - content, restul poate fi modificat. Pașii pe care îi văd eu, fără să știu nimic de proiect sunt:
- restructurează baza de date complet
- adaptează CMS-ul conform noii structuri a DB, cu accent pe funcționalitate; lasă deoparte pentru moment design, CSS, validare HTML. Doar să funcționeze. Aici se poate merge pe vechiul cod, în fond ce ai - save, modify, delete, upload (vezi la fiecare funcție noua structură a DB și ce tabele se modifică).
- reconstruiește interfața cu utilizatorul... n-ai 50.000 de pagini, doar câteva - hotel, obiectiv câteva listinguri etc, habar n-am

Eu aș merge pe un url scurt domeniu/hotel-miranda-hurghada, ce atâtea categorii? nimeni nu scrie în browser. Poți adăuga un path în susul sau josul paginii cu metatag-uri breadcrumb pentru cine vrea categorii și pentru snippet.