Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: drepturi pe forum

Afișare hibrid

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit drepturi pe forum

In primul rand multumesc adminilor ca m-au acceptat in comunitate. Legat de acest subiect, fiind nou venit, accesul e limitat pe forum. Nu inteleg de ce nu pot avea dreptul sa postez in zona marketplace, in clipa de fata nu-mi ramane decat sa iau fiecare membru la rand, sa-i dau pm si sa astept un eventual raspuns. Pierd timp si e..frustrant. Am nevoie acum de serviciile voastre, nu peste 3 luni.

Multumesc pentru intelegere.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Secțiunea MarketPlace este un privilegiu nu un drept. Există un regulament intern pe care toți l-am respectat, de ce crezi că ești mai special?

Remember : E un privilegiu și pentru a beneficia de el trebuie să contribui cu ceva, și anume posturi. Îți recomand să arunci și un ochi pe regulament

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Am nevoie acum de serviciile voastre, nu peste 3 luni.
    Privilegiul imi va fi inutil in viitor.

Nu inteleg de unde ai tras concluzia ca ma cred special. Imi place sa citesc forum-ul (o fac de cativa ani, nu-ti trebuie cont) si nu ma bag in discutii fara motiv.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Privilegiul imi va fi inutil in viitor.

Nu inteleg de unde ai tras concluzia ca ma cred special. Imi place sa citesc forum-ul (o fac de cativa ani, nu-ti trebuie cont) si nu ma bag in discutii fara motiv.
    După cum s-a zis, majoritatea membrilor vechi încearcă să pună accent pe seopedia= comunitate și nu marketplace.

Răspunsurile pe care le-ai primit sunt din cauza mentalității tale, după cum urmează: citești forumul de ani de zile, fără cont. Alegi informațiile care te interesează, te bucuri de timpul oferit de alții pentru a scrie pe forum. De câțiva ani, nu ai scris nimic, mai exact nu ai împărtășit cu nimeni de pe forum nicio informație.

Acum că ai nevoie de ceva, marketplace, ți-ai făcut cont și vrei acces imediat și mai spui că peste 3 luni e prea târziu, mai exact, prezența și implicarea ta pe forum va fi strict pentru propriile interese.

Luând în considerare aceste aspecte, prezența ta este nulă și oricine se poate lipsi de activitatea ta (dacă o putem numi așa).

În continuare îți recomand să te gândești dacă vrei ceva pe termen scurt sau pe termen lung.

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Exista o multime de site-uri pentru vanzari/cumparari. Acesta este un forum, discuta citeste etc... Deja nu prea inteleg cum ai rezistat 2 luni cu atitudinea asta agresiva. Asa cum zicea si @N.Paul toti am asteptat pana am avut privilegiul sa postam in marketplace. Exista o vorba: "cu rabdarea treci si marea", asa ca asteapta si o sa vina si randul tau!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu, agresiv ? Am pus o intrebare, am multumit pentru un "eventual" deranj, de ce sariti ca arsi ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ai pus o intrebare si ti s-a raspuns. In primul rand, seopedia este un forum de discutii. Marketplace-ul este un bonus, la care ai acces in momentul in care indeplinesti anumite criterii. Hai ca nu e complicat tare.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ai pus o intrebare si ti s-a raspuns. In primul rand, seopedia este un forum de discutii. Marketplace-ul este un bonus, la care ai acces in momentul in care indeplinesti anumite criterii. Hai ca nu e complicat tare.
    Mai exista o varianta .... sa fie invizibil pana indeplinesti criteriile, asa nici macar nu stii ca exista!

@Twigg - mai ai putintica rabdare!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

in clipa de fata nu-mi ramane decat sa iau fiecare membru la rand, sa-i dau pm si sa astept un eventual raspuns.
    Te sfatuiesc sa nu faci asta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Vreau sa aduc mici completari si as incepe cu o intrebare retorica: daca iti faci cont pe un site de matrimoniale, se intelege ca esti virgin ? Nu cred. Nici eu nu sunt la inceput, primul site cred ca l-am facut prin 2005, just for fun. Este important acest aspect, nu traiesc din asta. Am facut aceasta paranteaza pentru ca atitudinea unor membrii cu vechime pe forum-uri nu este corecta fara de cei noi.
    Acum, ontopic: nu vreau sa vand nimic, de-a lungul timpului s-au adunat multe site-uri care au nevoie de continut nou, de calitate. Eu nu mai am timp deci am nevoie de unii dintre voi. Clienti seriosi, bani frumosi.
    @pushtius1: am un client cu o clinica veterinara, printre cele mai mari din ro si era interesant sa colaboram dar ce incredere sa mai am in tine ? Ironic, nu ?

@Rapsodia: nu e vorba de tine, sunt super multumit pina acum.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. drepturi brand
    De N. Iulia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 26th September 2012, 16:12
  2. Drepturi de autor !
    De N.Paul în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th June 2012, 00:00
  3. Drepturi de autor pe sigla?!
    De Balazs Adi în forumul Client side
    Răspunsuri: 7