Am 25 ani. Si nu sunt plictisit sau cu frustrari anterioare, daca la asta vrei sa ajungi![]()
Am 25 ani. Si nu sunt plictisit sau cu frustrari anterioare, daca la asta vrei sa ajungi![]()
Eh, atunci eu te iert. Dar TOM sigur nu te iarta
Ce voiam sa-ti spun e ca in orice comunitate, inainte sa te apuci sa-ti dai cu parerea, trebuie mai intai sa te adaptezi, sa cunosti colegii sa-i accepti asa cum sunt si sa-ti faci mai intai loc printre ei inainte sa iti dai cu parerea in chestiuni serioase. Tom da multe negative dar dar nu si cu intentie negativa.
E usor de inteles cand si cui da negative. O sa-ti prinda bine "runda" asta cu el ca o sa capeti experienta de viata. Dar o sa te sifoneze bine de tot, pentru faptul ca ai l-ai provocat fara sa fii bine pregatit.
Ca sa scurtez povestea o sa folosesc un citat din celebrul film de animatie Cars: "Respecta clasicii" si totul o sa fie OK
PS: Pana sa termin eu de scris, vad ca a facut deja Dan o diagrama la ce am scris eu pana acum.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Off - prea tare diagrama
On:
-> crede-ma ca in foarte multe situatii aplic acest citat"Respecta clasicii"
Chestia de la mijloc este faptul ca eram (si sunt) 100% sigur pe ceea ce am scris si sfatul pe care l-am dat. Nu am nici o problema sa imi recunosc greselile. Chiar cred ca din greseli inveti cel mai bine in viata!
-> chiar nu vreau sa imi fac "dusmani" aici. si daca nu se poate sa imi fac prieteni, macar sa fiu intr-o pozitie neutra in care sa pot "sa-mi duc veacul linistit"O sa-ti prinda bine "runda" asta cu el![]()
Stai calm! Asta e botezul, au trecut toti prin asta, daca esti atent la primele 30 de postari, dupa 3 luni vei fi pe verde - sau mult mai repede -depinde de ce scrii.
Aici ideea de baza e sa nu te "agiti" cand le incasezi, si acum fac si eu ca ala ce se da rotund dupa ce a "tipat" la fel in prima saptamana! Nu am vazut p enimeni sa planga cand primeste pozitive si nu stie de ce!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)