Imi cer scuze, trebuia sa intru pe thread-urile cu foarte multe posturi si sa scriu si eu mesaje de genul "Felicitari" si alte posturi monosilabice, nu ? Pur si simplu am vazut postul si mi sa parut funny ca a folosit o stire ca sa isi faca publicitate la toate paginile sale de G+. Atata tot !
eu am dat quote la postul lui haos. nu inteleg de ce aduci vorba de dan. Poate nu ai inteles ce am zis. Poate nu inteleg eu la ce te referi tu.Doar pentru ca dan are negresa la profil nu trebuie sa impartim lumea in albi si negri. Zic numa'.
Sa iti explic.
Ai postat la Bar & Lobby. Aici este mai relaxata treaba, lumea mai si glumeste.
Offtopic:
De obicei, cine deschide topic sa se planga de sistemul de reputatie, primeste si mai multe negative. In cazul tau nu s-a intamplat, ceea ce e o schimbare in bine. Sau n-au vazut "negativii" postarea![]()
Trust, but verify.
Stiu pentru ca fac si eu parte din mai multe comunitati de multi ani. Dar in situatia mea, mi sa parut putin cam mult sa primesc atatea negative intr-un timp foarte scurt. Si chiar eram curios de ce? Nici nu aveam destule posturi incat sa ii dau un PM lui Tom sa il intreb "in privat" de ce am primit negativ pentru ce am scris. Indiferent daca ai dreptate sau nu, cand crezi cu putere in anumite lucruri si esti contrazis, vrei sa stii de ce !
In fine, poate nu am procedat cum trebuia, dar curiozitatea si neputinta (de a afla) m-au impins sa fac acest thread.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)