Salutare prieteni,
De curand, am demarat un proiect, intitulat "Claudiu Bita@Motivational". Cel mai mare merit il are Dan, care m-a convins sa fac asta. In ce consta acest proiect? Voi inregistra videoclipuri motivationale, incercand sa schimb perceptia societatii in ceea priveste persoanele cu dizabilitati. In timp, voi filma si in afara casei mele, aratand toate lucrurile de care o persoana cu dizabilitati se loveste zi de zi. Voi aborda diverse subiecte, cum ar fi cele uzuale si aparant plictisitoare, pana la cele extrem de importante si chiar tabu (vicii, sex si multe altele).
Ca sa nu o mai lungesc, am inregistrat 4 videoclipuri, pe care le gasiti mai jos. As vrea sa stiu parerea voastra vis-a-vis de acest subiect, sfaturi, ce fac bine, ce nu fac, ce credeti ca ar mai trebui adaugat/eliminat, daca sa continui sau nu... Ati inteles ideea.
Claudiu Bita@Motivational - Intro
Claudiu Bita@Motivational - #2 Zambet Fortat
Claudiu Bita@Motivational - #3 Primul contact cu societatea a unei persoane cu dizabilitati
Claudiu Bita@Motivational - #4 Cum este vazuta dizabilitatea in RO vs in strainatate