Vad ca nu s-a inghesuit lumea sa te sfatuiasca; cred ca este si asta un subiect bun pentru un viitor video. Pentru ca din 100 de views n-a avut nimeni curajul sa-ti spuna ca e rau sau bine sau nici rau nici bine. Poate e rau si n-au vrut sa te raneasca, poate e asa si asa si nu au experinta pe partea de content video, cine stie, trebuie sa-i intrebi
Multumesc ca m-ai mentionat, cu toate ti-am zis ca nu vreau, sa pot sa-mi pastrez reputatia de om rau pe seopedia.
Acum, din ce am vazut si ce cred ca ar trebui sa faci in continuare:
1. fa-ti un mic speech de cateva secunde pe care sa-l pui intr-o forma asemanatoare la inceputul fiecarui video. Ceva de genul:
"Salut, sunt Claudiu si acest video face parte din seria X, filmulete pe care le fac cu scoppul Y, sper sa va placa blabla"
Pentru ca e posibil ca cineva sa intre pe video nr. 10 si sa nu stie despre ce e vorba. Ar trebui (in opinia mea) ca episoadele sa nu se lege prea tare intre ele (doar putin, e ok sa trezesti curiozitatea, dar nu e ok sa-i fortezi sa se uite la alte 5 minute ca sa inteleaga despre ce e vorba)
2. publicand pe youtube, o sa ai parte de comentarii din cele mai cretine. Deci pregateste-te sufleteste pentru ce e mai rau. Daca crezi ca nu suporti, limiteaza commenturile (daca se poate, nu stiu)
3. spune povesti de succes. Ale tale, ale prietenilor, ale oricui. Oamenii adora povestile de succes. Ii motiveaza (si despre asta spui ca e vorba, de "motivational"). Sunt oameni care nu se uita la persoane cu handicap dintr-o frica (dovedita stiintific). Frica instinctiva de ceva diferit. Poti anula aceasta frica doar spunand povesti de succes. Din punctul de vedere al cuiva fara dizabilitati, e destul de deprimant sa te uiti la o persoana care are dizabilitati si se mai si vaita. Deci pe cat posibil, ramai pe ideea de "motivational", pe lucruri pozitive si evita criticile la adresa orici (cel putin la inceput).
4. am inteles ca te adresezi persoanelor cu dizabilitati in unele video-uri. Dar nu uita sa te adresezi si celorlalti cu sfaturi practice, aplicabile imediat. E OK sa spui - bai, cand vezi pe unu in carucior, nu-ti fie frica sa-l tratezi de la egal la egal. e cel mai frumos sentiment sa fiu tratat de la egal la egal si cand am nevoie de ajutor sa mi se para normal sa zic "ridica-ma si pe mine putin sa ajung la balustrada aia. Mujltumesc".
5. defineste-ti intai la tine in cap, apoi spune "pe post" care e scopul tau final (in afara de scopul de a face niste video motivationale). De exemplu - "as vrea sa schimb in bine cel putin o singura viata. in bine." Daca pe tot parcursul proiectului ai in cap aceasta idee, motivatia finala, esenta, cum vrei tu sa-i spui, iti va fi mai usor.
Ii mai las si pe altii sa-si dea cu parerea.
Per total, avand in vedere ca nu ai mai facut content video, cred ca e bine. Dupa cum ti-am spus, nu poti sa ajungi la perfectiune in 3 zile cu 4 filmulete. O sa dureze, o sa fie greu, dar cred in potentialul tau de a te face auzit de catre cine trebuie.

Răspunde cu citat