Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Ce este okazii? Ce inseamna brandul okazii?
Este o piata, un obor cum se spune. Acolo nu mergi sa iti cumperi incaltaminte originala, mergi sa iti cumperi incaltaminte ieftina si esti constient ca este fake insa te bucuri ca o iei cu 10 euro nu cu 100. Daca cineva se asteapta sa isi cumpere cu 70 lei ugg-uri originale, comanda de pe okazii si este dezamagit cand le primeste si isi da seama ca nu sunt orginale, nu stiu ce sa spun, isi merita soarta. Problema ar fi daca se vand fakeuri si vanzatorii sustin ca sunt originale.

Garantia despre care vorbesc astia de exemplu este mai degraba o invoiala intre ei si client sa schimbe produsul in 2 luni. Mi se pare in regula, adica daca chiar fac chestia asta este super. Imi aduc aminte acum vreo 2 ani, am cumparat o pereche de adidasi din Deichmann si am fost a 2a zi sa ii schimb cu o marime mai mica si a inceput sa caraie o vanzatoare de acolo ca de ce nu am luat din prima marimea care imi trebuie. WTF?

Mercador si okazii sunt diferite si nu stiu daca sunt neaparat mai ok pentru useri pentru toate categoriile de produse. Daca ar fi sa cumpar un iphone de pe mercador as fi suspicios si primul lucru care mi-ar trece prin minte ar fi: "cum pot sti ca nu imi pune o caramida in loc de iphone in colet?". Pe okazii in schimb daca vezi un utilizator cu 5 ani vechime si 3000 de calificative pozitive, ai toata increderea ca nu isi strica afacerea acolo pentru o gainarie.