Asta fac si ei, de ceva timp. Am vazut cateva conturi mari inchise, dar banuiesc ca au realizat acelasi lucru. Raman fara traficSi dupa? Ce fac sa schimb imaginea de brand, sa aduc trafic, si vanzatori de "okazii" reale.
Da, asa eram si eu la 18 ani, cumparam junk, dar FARA sa am "educatia" de "shopping". Ma enervam ca pantofii mei de piele (cocalar) se stricau dupa 2 purtari, ca tricoul "intra la apa" dupa prima spalare. Client de haine "Second hand" nu am fost, dar la mine la tara, exista inca targ cu "second hand".
Suntem o tara "saraca". Dar oare educatia nu ma obliga pe mine (site, shop) sa prezint informatii reale? Okazii a ales sa mearga pe tepe, si asa au ajuns unde sunt.
De ce nu pot obliga vanzatorul sa spuna ca sunt FAKE?
Ca nu au garantie! De ce sa pun prosteala cu "garantie de livrare" ?
De ce am useri cu reputatie mare (ar trebui sa-ti ofere incredere in tranzactie), care scriu in titlu "factura", cu toate ca este "fara factura?
Pentru ca vreau sa dau eu (site) teapa? Sa incurajez teapa?
De ce sa aleg "prosteala" si dupa sa ma intreb, de ce brandul Okazii = teapa?
Asa-zisa "garantie", este tot un tip de ajutor pentru tepari. Ai garantia ca iti returneaza banii, daca produsul nu este "ca in descriere". In descriere ce scrie? Cizme UGG! Ugg este trademark, iar tu ce cumperi? Cizme tip ugg, sau cizme ugg care sunt "gdu, ggu, ugu, etc". Si realizezi ca se rup in 2 zile. Le-ati purtat? Da, pai atunci se anuleaza garantia
Te-ai gandit vreodata ca "fetele" care cumpara, cred ca sunt okazii? O pereche de ugg este minim 5 milioane, iar la 80 ron, este okazie? Daca scria "copie, fake, etc", atunci poate nu cumparau?
De ce ar obliga okazii pe cineva sa spuna "adevarul", daca asta inseamna ca pe okazii se vand tepe, fake, etc? Normal ca nu fac asta, asa ca s-au ales cu un brand de "teapa"! Ei au vrut asta, asa ca asta sunt!
Cum schimbi okazii?
TareAi un +10 meritat
Asa ar trebui sa arate pagina de ugg, dupa colegul Clax:
Off: Nichita, poti muta te rog, discutia mea cu redhat, despre okazii, aici? Merci.
Ultima modificare făcută de Tom; 17th August 2013 la 16:26.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)