Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Okazii.ro de vanzare

Afișare hibrid

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ce ati face voi daca ati cumpara okazii.ro?
    Eu as inchide conturi si as da banuri la greu. In maxim 2 luni, elimin 90% din tepe. Partea trista ar fi ca ar scadea traficul din cauza asta
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Eu as inchide conturi si as da banuri la greu. In maxim 2 luni, elimin 90% din tepe. Partea trista ar fi ca ar scadea traficul din cauza asta
    Asta fac si ei, de ceva timp. Am vazut cateva conturi mari inchise, dar banuiesc ca au realizat acelasi lucru. Raman fara trafic Si dupa? Ce fac sa schimb imaginea de brand, sa aduc trafic, si vanzatori de "okazii" reale.

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Este o piata, un obor cum se spune. Acolo nu mergi sa iti cumperi incaltaminte originala, mergi sa iti cumperi incaltaminte ieftina si esti constient ca este fake insa te bucuri ca o iei cu 10 euro nu cu 100. Daca cineva se asteapta sa isi cumpere cu 70 lei ugg-uri originale, comanda de pe okazii si este dezamagit cand le primeste si isi da seama ca nu sunt orginale, nu stiu ce sa spun, isi merita soarta. Problema ar fi daca se vand fakeuri si vanzatorii sustin ca sunt originale.

Garantia despre care vorbesc astia de exemplu este mai degraba o invoiala intre ei si client sa schimbe produsul in 2 luni. Mi se pare in regula, adica daca chiar fac chestia asta este super. Imi aduc aminte acum vreo 2 ani, am cumparat o pereche de adidasi din Deichmann si am fost a 2a zi sa ii schimb cu o marime mai mica si a inceput sa caraie o vanzatoare de acolo ca de ce nu am luat din prima marimea care imi trebuie. WTF?

Mercador si okazii sunt diferite si nu stiu daca sunt neaparat mai ok pentru useri pentru toate categoriile de produse. Daca ar fi sa cumpar un iphone de pe mercador as fi suspicios si primul lucru care mi-ar trece prin minte ar fi: "cum pot sti ca nu imi pune o caramida in loc de iphone in colet?". Pe okazii in schimb daca vezi un utilizator cu 5 ani vechime si 3000 de calificative pozitive, ai toata increderea ca nu isi strica afacerea acolo pentru o gainarie.
    Da, asa eram si eu la 18 ani, cumparam junk, dar FARA sa am "educatia" de "shopping". Ma enervam ca pantofii mei de piele (cocalar) se stricau dupa 2 purtari, ca tricoul "intra la apa" dupa prima spalare. Client de haine "Second hand" nu am fost, dar la mine la tara, exista inca targ cu "second hand".

Suntem o tara "saraca". Dar oare educatia nu ma obliga pe mine (site, shop) sa prezint informatii reale? Okazii a ales sa mearga pe tepe, si asa au ajuns unde sunt.

De ce nu pot obliga vanzatorul sa spuna ca sunt FAKE?

Ca nu au garantie! De ce sa pun prosteala cu "garantie de livrare" ?

De ce am useri cu reputatie mare (ar trebui sa-ti ofere incredere in tranzactie), care scriu in titlu "factura", cu toate ca este "fara factura?

Pentru ca vreau sa dau eu (site) teapa? Sa incurajez teapa?

De ce sa aleg "prosteala" si dupa sa ma intreb, de ce brandul Okazii = teapa?

Asa-zisa "garantie", este tot un tip de ajutor pentru tepari. Ai garantia ca iti returneaza banii, daca produsul nu este "ca in descriere". In descriere ce scrie? Cizme UGG! Ugg este trademark, iar tu ce cumperi? Cizme tip ugg, sau cizme ugg care sunt "gdu, ggu, ugu, etc". Si realizezi ca se rup in 2 zile. Le-ati purtat? Da, pai atunci se anuleaza garantia

Te-ai gandit vreodata ca "fetele" care cumpara, cred ca sunt okazii? O pereche de ugg este minim 5 milioane, iar la 80 ron, este okazie? Daca scria "copie, fake, etc", atunci poate nu cumparau?

De ce ar obliga okazii pe cineva sa spuna "adevarul", daca asta inseamna ca pe okazii se vand tepe, fake, etc? Normal ca nu fac asta, asa ca s-au ales cu un brand de "teapa"! Ei au vrut asta, asa ca asta sunt!

Cum schimbi okazii?

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    @Tom - s-a strecurat o greseala de traducere pentru cuvantul 'Factura', asadar intre litera 'c' si 't' lipseste litera 'a'.
    Tare Ai un +10 meritat

Asa ar trebui sa arate pagina de ugg, dupa colegul Clax:

Off: Nichita, poti muta te rog, discutia mea cu redhat, despre okazii, aici? Merci.
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th August 2013 la 16:26.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere okazii.ro
    De filip.camara în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 117
    Ultimul Post: 15th December 2014, 18:36
  2. Program Afiliere Okazii.ro
    De Realtuning în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th June 2013, 23:45
  3. Okazii.ro afiliere
    De lovelife în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 1