Postat în original de
Dan
Eu nu prea am ce cripta.
Am oarecare incredere in Skype si il folosesc drept principala platforma de comunicare:
Sursa:
https://support.skype.com/en/faq/FA3...use-encryption
Nu trimit parole serioase pe messenger decat cand sunt acasa pe conexiunea mea si interlocutorul la fel. Cred ca e o prostie din partea oricui sa isi bage parole sau datele cardului de la un wifi public sau pe o conexiune necriptata.
Ma Dane, daca "iti arde cardul", banca iti da banii inapoi! Eu am patit-o de 2 ori, banii vin inapoi pe card!
Puthre nu stiu ce are de ascuns, treaba lui, dar sunt miliarde de dolari/euro/... furati an de an, prin sisteme informatice, si nici un hot prins prin metodele publicate de puthre.
2 cretini au aruncat o strada in aer, la un maraton, plina de servicii secrete, fara sa-i toarne nimeni, deci ce vorbim noi?
Eu nu cred ca am ceva atat de "secret" in "comunicatiile" mele, incat sa le ascund.
Sistemele de "urmarire" nu sunt pentru infractori, sunt pentru terorism. Ai impresia ca garcea de la sectia 5, cere acces la PRISM, pentru a prinde hotii care mi-au furat mie oglinzile de la masina? Eu ii aveam filmati
prin sistemul meu de urmarire, si ce? Ai casco?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.