Sistemele de "urmarire" nu sunt pentru infractori, sunt pentru terorism. Ai impresia ca garcea de la sectia 5, cere acces la PRISM, pentru a prinde hotii care mi-au furat mie oglinzile de la masina? Eu ii aveam filmati prin sistemul meu de urmarire, si ce? Ai casco?
Nici macar terorismul nu este scopul principal, spionajul economic, acumulare ade informatii ce pot fi folosite pentru un santaj
Tom pentru ca este super competent si are un var intr-un partid politic este numit secretar de stat, eu am nevoie sa imi semneze o chestie care in mod normal nu ar semna-o, sa spunem sa cumpere niste avioane la care pregatirea pilotilor costa de 10 ori cat avionul sau sa imi vanda petrolul din marea neagra pe 1 dolar galonul ma duc si scotocesc in tot ce am acumulat informatii cu prism si aflu ca acum 2 ani a zis nevestei ca se duce la pescuit si el era cu una in delta
Mai aflu ca atunci cand a semnat un contract cu DAN a primit si o mica atentie de 10% din valoarea contractului. Mai aud o conversatie in care se lauda el la telefon lui Robert ca pastreaza ceva cocaina la buda.
Ma duc cu aceste informatii si semneaza orice.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama