Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Abator de vite: macelarul baga vita in boxa pentru a fi asomata civilizat prin injectie. Vita se sperie, se agita, ii da o copita, macelarul se-nfurie, ia barosu, maceta si omoara animalul cu cruzime. E normal?

Cartier in romanica: caini aciuati in haite, unii dintre ei se salbaticesc si fac ceea ce e normal pentru acest animal sa faca, isi apara teritoriul, se lupta cu intrusii, latra si musca. Cum e normal sa procedeze omul civilizat? Sa se lupte cu ei ca un salbatic? Normal si civilizat ei ca acesti caini sa fie dusi in adaposturi, sterilizati sau chiar eutanasiati, dar nu chinuiti cu perversiune, asta nu ajuta pe nimeni cu nimic, doar face rau inclusiv celui care se deda la astfel de actiuni, il transforma intr-un sadic.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Cum e normal sa procedeze omul civilizat? Sa se lupte cu ei ca un salbatic? Normal si civilizat........blabla
    Tu nu te uiti la stiri? Da, omul civilizat se lupta ca un salbatic.

Nu e intentia nimanui sa ii chinuie cu perversiune, cu toate ca sunt convins ca sunt foarte multi oameni care fac asta chiar semenilor lor.

Eu zic sa fim realisti. In lupta pentru supravietuire, daca nu te ajuta nimeni, te ajuti tu. Calcand pe altii in picioare.

Cand copilul tau este la un pas de moarte din cauza cainilor, nu cred ca sticla pisata e o metoda "cruda". O sa simti asta (instinctele alea animalice care sunt suprimate "in conditii de laborator" de ratiune) cand o sa ai copil si o sa fie pus in pericol de niste animale salbatice. Povestim atunci despre "drepturile" animalelor, despre guvern, hingheri, eutanasiere. Sa-mi spui despre moralitate cand esti la un pas de moarte... tu sau copilul tau.

Stiu, e frumos sa crezi ca cainii au drepturi mai egale cu noi decat sobolanii, ca ar trebui sa fie raiul pe pamant si sa se iubeasca leul cu gazela. Dar nu traim in vise si nici in conditii ideale. Tu, Radu, traiesti intr-un loc unde nu ai fost inconjurat de o haita de animale salbatice cu spume la gura, gata sa te sfasie. Altii stau in astfel de locuri.
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Dar traim in Romania. Asa e normal, ca toata lumea sa-si faca treaba. Pana atunci ne descurcam cum putem.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu zic ca, daca ajungi in situatii de astea extreme, nu se poate ajunge si la solutii extreme, vreau doar sa subliniez ca astfel de solutii trebuie sa fie ultima optiune, din motivele pe care cred ca le-am explicat bine mai sus.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Pe sistemul asta haideti sa le dam sticla pisata si tiganilor (aia care numa' fura si talharesc si care traiesc doar prin ilegalitati - a nu se intelege ca am ceva cu cei care isi vad de treaba lor), ca deh,
    traim in Romania. Asa e normal, ca toata lumea sa-si faca treaba. Pana atunci ne descurcam cum putem
    .

Formidabil cum se naste spiritul justitiar in unii in niste chestii de astea marunte.
    In fine, as mai scrie, dar mi-e si sila de parerile unora de pe aici.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Ca fapt divers, stau izolat la marginea unei paduri si ca sa ajung la soseaua care e la aprox. 1 km trebuie sa trec pe langa o comunitate de romi care au pe langa ei o gramada de astfel de caini comunitari, stransi de prin oras. Nu sunt o problema acum, la varsta si gabaritul meu, nu 110kg ca matei da vre-o 70 am si eu, insa in copilarie am recunosc ca am trecut prin situatii delicate. Cand un caine era din cale afara de agresiv si se suparau vecinii de obicei catelul ”disparea” rapid, nu stiu cum dar important e ca problema se rezolva. Nu stiu cum e pe la oras insa daca s-ar aciua o haita rea pe langa blocul meu n-as sta cu mana in san si mi-as mobiliza vecinii sa gasim o solutie, repet, cat mai civilizata posibil, ex. alungati cainii din zona, prinsi si dusi la centre, prinsi si dusi la sterilizat masculii ca sa se cuminteasca, etc.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    Cand un caine era din cale afara de agresiv si se suparau vecinii de obicei catelul ”disparea” rapid, nu stiu cum dar important e ca problema se rezolva.
    Really? ce inuman, imoral...

Acum sincer, nu cred ca un om normal ar da sticla pisata la caini fara sa aiba un motiv serios. De asemenea, nu mi se pare normal sa fii justitiar nici in celalalt sens - sa ameninti ca bati pe unu care a dat sticla pisata la caini pentru ca aia i-au mancat copilu'. In cazul asta iubesti mai mult cainii decat oamenii si ar trebui sa te duci sa te reincarnezi, sau sa iti iei un job de ingrijitor de adapost de caini.

In opinia mea trebuie sa nu fi hipster sau complet obturat. Trebuie sa vezi realitatile cotidiene.
    Multi cred ca valorile lor morale sunt niste exemple si ar trebui urmate de toata lumea. Nu e nimic imoral in a da sticla pisata la cainii care ti-au omorat copilul, daca asta e solutia cea mai la indemana.
    Valorile mele morale sunt mai bune ca ale alora? Mai proaste? cum cuantificam?

LE: @eradu - ai zis ca sobolanii nu pot fi comparati cu cainii, astept explicatia. Ai mai zis ca cainii nu au constiinta si actioneaza dupa instincte. Atunci care e faza, de ce conteaza ca mor mai lent sau mai rapid? Pentru linistea lor sau pentru linistea ta?
    Trust, but verify.

fixbrain este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    13th February 2011
    Vârstă
    51
    Posturi
    134
    Putere Rep
    29

Implicit

1. Pana la urma cei ce sunt pro caini comunitari ce vor? Vor sa fie muscati ei sau cunostinte ale lor, vor focare de infectie, vor fecale la fiecare pas, vor stres, vor sa adune mancare de la fast-food pentru a hrani acele animale, vor sa-si faca un scop pentru a proteja o specie ce nu exista acolo unde exista civilizatie, vor sa-si educe copiii in acelasi mod (de agreare a potailor).

2. Ce ne dorim cei anti caini comunitari? Tot ce nu-si doresc cei de mai sus.

Daca exista si persoane pro jigodii, dar care vor ce-si doresc cei de la punctul 2, sa si le insuseasca si sa-si asume responsabilitatea pentru acestea.

P.S. Telefoane la primarie se dau tot timpul. Responsabilitatea celor de la ecarisaj este sa prinda jigodiile, sa le sterilizeze, si sa elibereze in acelasi mediu de unde au fost ridicate. Doar daca se dovedeste ca sunt agresive se vor tine in centre de ecarisaj, iar dupa o perioada in care poate vi ravendicat, acesta poate fi eutanasiat (nu stiu ce perioada sunt tinuti).

Concluzia este ca sticla pisata este sfanta - mai ales dupa ce-ti vezi masina zgariata de un caine ce sta pe capota.

Sa trecem la SEO zic.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de fixbrain Vezi Post
    Telefoane la primarie se dau tot timpul. Responsabilitatea celor de la ecarisaj este sa prinda jigodiile, sa le sterilizeze.
    Responsabilitatea ar trebui sa fie si a cretinilor care aduc pui de catei "la oras" ca n-au ce face cu ei si ii lasa prin gradina unui bloc.
    Primariile au resurse limitate si se lupta cu morile de vant. Nu se intreaba nimeni de unde apar mereu caini ne-castrati? Se cloneaza, ce fac?

Vina pentru cainele care traieste ca un animal salbatic, in haita si care moare calcat de o masina sau omorat de un oarecare prin diverse metode nu e a cainelui, nici a primariei. Vina e a cretinilor care nu sunt in stare sa isi castreze animalele sau sa se gandeasca inainte ce o sa faca cu puii. Ei sunt de fapt cei care omoara animalele.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    LE: @eradu - ai zis ca sobolanii nu pot fi comparati cu cainii, astept explicatia. Ai mai zis ca cainii nu au constiinta si actioneaza dupa instincte. Atunci care e faza, de ce conteaza ca mor mai lent sau mai rapid? Pentru linistea lor sau pentru linistea ta?
    Pentru ca nu o sa vezi niciodata un sobolan facand chestii de genul asta... Si trebuie sa rectific legat de constiinta, unele animale mai evoluate au totusi o forma de constiinta...

Pagina 6 din 12 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •