Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
imagini, stai linistit ca nici Amazon nu m-a dat pe spate anul acesta, si acolo e plin de "rebuturi", iar chestiile interesante au un maxim 10% reducere. La unele produse, preturile cu reducere cu tot sunt mult mai mari decat in magazinele din Romania.
Exemplu de rebuturi, te rog, pe care le-ai comanda, dar nu le comanzi ca sunt rebuturi.
10% reducere fata de pretul din Romania? Nu e clar!
Exemplu de produs, pe care l-ai cumpara, dar e mai scump pe amazon fata de romania.

Da, Amazon nu are black friday, pentru ca e magazin de reduceri! Daca tu oferi reduceri in fiecare zi, care e rostul la black friday? Magazine precum wallmart, macys, newegg, au blackfriday, pana si zappos are, care nu vindea la reducere, dar Amazon de ce ar avea?

Nu tin partea lui Amazon, nu am de ce (nu sunt chiar cei mai ieftini), dar de 5 ani, nici ciorapi n-am mai cumparat din ro. 70% din produse le comand pe Amazon, pentru preturi, calitate si customer service. Stiu sa caut produse, stiu sa aleg, de aceea te rog sa dai cateva exemple. Dezvolt un proiect cu o firma americana, fix pe nisa de reduceri, si chiar m-ar ajuta exemplele tale.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
Eu cred ca reducerile adevarate sunt dupa revelion, de fapt atunci ar si trebui sa fie lichidarile de stoc.
Da, dar in offline! In offline e cu adevarat black friday In online e foarte greu sa discuti de "lichidare de stoc", ca nu prea ai stoc[COLOR="Silver"]

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
@rares
Nu te contrazic. Anul acesta am avut in vedere 2 modele de espresso-are si un ssd. La espressor - Amazon 100 lire (si pe stoc) - emag / domo / altex de la 900 lei in sus (aprox 200 lire). Exista si magazine care au pret similar cu amazon, stoc...zero. La ssd, amazon 70 lire (si pe stoc), restul magazinelor din Romania 120-140 lire (echivalent).[COLOR="Silver"]
Amazon vine doar o parte din produsele de pe site, in rest e marketplace. Asa ca daca produsul nu e in stock pe amazon, nu Inseamna ca amazon nu-l are in stoc, si invers.

Cat despre preturi, suntem tara paradoxurilor: cele mai mici salarii, cele mai mari preturi