Dap, ma insel ca INTODEAUNA. Black Friday deschide sezonul de cumparaturi! Stii clar ca o sa ai 1000 de comenzi pe secunda! Ce faci? Ai stock (fizic sau virtual) de 1000 produse? Ca sa ce? pentru ca NU vrei sa vinzi!
Black friday e ziua in care toti AU IMPRESIA ca isi cumpara produse ieftine. Profiti de acest lucru si VINZI. Dar de fapt tu nu ai produse de vandut. De ce?
NU ai toate produsele pe stock, logic, ai deal-uri facute cu furnizorii special pentru black friday! Nu se supara nimeni daca primeste OFERTA in 2 saptamani,a sa ca poti sa vinzi! Daca vrei
Daca vrei doar imagine de "ieftin" cand tu esti scump, aia e altceva. Te folosesti de black friday sa vinzi gogosi, ca sa lasi impresia ca ai avut oferte, pentru ca defapt puteai vinde orice, ca doar scrii pe blog ca ai 1 miliard de comenzi pe secunda, si stockul a fost epuizat INAINTE de vanzare
Nu discutam de faptul ca site-urile nu merg. Ca produsele sunt 95% junk. Iar cele 5% ok, sunt mai scumpe decat intr-o zi normala.
In toata lumea e black friday, zi-mi un site cazut! Si trust me, acolo sunt 10.000 comenzi pe secunda. Dar ce sa vezi! Au produse
Nu m-am nascut ieri, si unul din hobby-urile mele e shopingul (am fost gay intr-o viata anterioara), la pret BUN, NU ieftin! Nu cumpar junk, niciodata. Prost nu ma consider (sunt subiectiv), dar asta nu inseamna ca nu pot vinde "gogosi" daca se cumpara!