Acum chiar trebuie sa ma decid, daca cineva a facut Calculatoare POLI, il rog sa-mi spuna in mare sau dupa cum are timp cat de greu/usor e
Acum chiar trebuie sa ma decid, daca cineva a facut Calculatoare POLI, il rog sa-mi spuna in mare sau dupa cum are timp cat de greu/usor e
D R G
Eu sunt la Calculatoare Poli dar nu îți pot spune dacă e greu sa nu. Asta depinde de fiecare cât de pregătit este și cât de mult își dă interesul. Este de înțeles că un stundet ce petrece pe puțin 6-8 ore pe zi pentru a învăța nu va avea probleme și nici nu i se va părea foarte grea facultatea. Dar, dacă ești o persoană mai puturoasă și vrei mai multă distracție, să știi că nu prea e locul perfect. La calculatoare, mai ales dacă nu ai cunoștințe avansate din liceu, să pierzi 1-2 cursuri înseamnă restanță. Nu poți sări peste unele ore așa cum se mai face prin liceu. Totul are sens și se leagă, iar ceea ce studiezi în anul 1 se leagă de anul 2 și tot așa. de exemplu în anul II primul semestru se face Java, iar în al doilea semestru se face o materie în care programarea se face tot în Java.
Referitor la fizică, pot spune că pe mine m-a rupt. Pe lângă faptul că laboratoarele de fizică nu au nici un sens și le faci doar să fie, în anul al II-lea te omoară cu electronică. Dar, cum am mai spus și mai sus...dacă ești silitor nu o să ai probleme. Examenul de admitere s-a dat la mate și fizică ( din câte știu astea sunt)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)