Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 39

Subiect: Facultate Bucuresti

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de Popa Flavian Vezi Post
    E nevoie si de fizica pentru admitere si facultate? Eu unul as prefera o facultate in care sa nu fie inclusa si fizica asa de mult, chiar spre deloc..
    Da este nevoie si de fizica ,trebuie sa fi pregatit foarte bine , sunt necesare note mari , insa am auzit ca caminul studentesc este practic de vis...
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data īnscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    34
    Posturi
    415
    Putere Rep
    36

Implicit

E o facultate noua, dar din cate m-am informat eu atunci, merita
    @Marian, citeste ce ai scris.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brćila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

As dori sa ma duc undeva unde nu e nevoie de fizica. Asta e planul de invatamant pentru sectia Calculatoare: http://acs.pub.ro/doc/planuri%20invatamant/calc.pdf . Nu prea il inteleg, ce zice de fizica, e necesara?

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data īnscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

Pentru Calculatoare este nevoie fizica si la admitere.. si te umfla si in timpul anilor de studiu. La greu!!
    Asa ca ai grija ce-ti alegi.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data īnscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat īn original de klaudiu Vezi Post
    Pentru Calculatoare este nevoie fizica si la admitere.. si te umfla si in timpul anilor de studiu. La greu!!
    Asa ca ai grija ce-ti alegi.
    Umflat e prea mult spus. Eu am terminat facultatea acum 2 ani, si fizica am avut in anul I si apoi niste electronica in anul II. Din anul 3 e doar programare la greu.

Pana la urma iesi inginer nu programator, deci matematica si fizica o sa apara sigur prin materii, dar e mai light.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de Popa Flavian Vezi Post
    As dori sa ma duc undeva unde nu e nevoie de fizica. Asta e planul de invatamant pentru sectia Calculatoare: http://acs.pub.ro/doc/planuri%20invatamant/calc.pdf . Nu prea il inteleg, ce zice de fizica, e necesara?
    Acolo apare ce materii vei studia pe parcursul anilor...
    Hmm..ar merge o lada de bere

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data īnscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat īn original de Pīrvan Marian Vezi Post
    Problema este ca spre deosebire de alte facultati ce sunt pe profilul informatica, nu se da examen si ai 2 optiuni :
    1. ai peste 9 la bac .
    2 platesti taxa

Examenele de la unele profile politehnice nu sunt imposibile.
    @Marian
    Imi cer scuze ca te intreb. Ai terminat vreo facultate din cadrul ASE / Poli? Ori vorbesti prostii ca in majoritatea posturilor?
    La buget poti intra si cu medii sub 8. Eu am avut o medie modesta la bac, in jur ori sub 8, cu toatea astea ma incadram la buget la cibernetica. Si chiar daca nu intri din primul semestru la buget nu este sfarsitul lumii, spre deosebire de alte facultati, acolo ai posibilitatea ca in al doilea semestru sa fii transferat de la taxa la buget.

@Flavian
    Eu PERSONAL am fost in ASE aproximat o luna, o luna jumate. Iar din acea experienta ti-as spune din toata inima sa te feresti cat poti de ea.
    Intelegerea cu facultatea o facusem pe perioada unui intreg semestru, insa nu am rezistat mai mult de acea luna. Este pur si simplu bataie de joc, spre deosebire de alte facultati este frectie la picior de lemn. Daca ar fi sa fac o comparatie, ASE-ul fata de UTCB ar fi la o diferenta kilometrica in spate. As prefera sa stau acasa decat sa pierd vremea prin acea facultate.
    Cei care spun ca este dificil, ca este asa si pe dincolo mai mult ca sigur nu au calcat intr-o facultate adevarata. Pana si in liceu era mai dificil decat acolo, este o facultate mult prea modesta.
    Daca duci un student de la ASE in UTCB nu rezista mai mult de o saptamana. Acolo este dificil, nu la ASE - acolo sunt materii de neinteles, acolo sunt profesori exigenti de te intrebi la orice ticait al ceasului daca te-ai inscris la facultate ori in armata.

Tot ce se zvoneste prin forumuri sunt doar pareri subiective. Toata situatia asta cu ASE-ul pare a fi desprinsa din operele lui Caragiale, exagerari ale exagerarilor. Parca din generatie in generatie se ridica mai tare in slavi.
    Nici macar acele zvonuri privind aseistele nu sunt prea adevarate. Sunt intr-adevar multe, de toate culorile si forme diversificate, ai avea de unde alege, insa in niciun caz alte facultati nu duc lipsa.

DAR!
    O facultate nu se alege din parerile altora. Asta o regula de aur de care nimeni nu tine cont.
    Daca vrei cu adevarat sa gasesti facultatea potrivita la care sa-ti faca placere sa te duci te interesezi singur, nu intrebi pe forumuri tipi "dubiosi" care isi dau cu parerea desi nici nu au calcat in respectivele facultati.
    Uita-te pe site-urile facultatilor si vezi materiile, du-te la librariile de pe langa acele facultati - vanzatorul stie ce sa-ti dea daca ii zici facultatea, cumpara cartile potrivite si vezi cu ochii tai ce implic acea materie(numele materiei nu corespunde neaparat cu ce se preda), intreaba de seminarii / cursuri scrise si uita-te din nou cu ochii tai, du-te personal la cursuri. Decat sa-ti alegi o facultate pe parerile altora mai bine nu te mai duci.

Treaba cu Java, algoritmi si o tara de php faci in orice facultate de inginerie. Nu conteaza ce fel de inginerie, tot vei avea un profesor fosilizat care iti va preda o materie si mai fosilizata.
    Eu unul as vrea sa te avertizez inca de pe acum. Orice facultate vei alege, daca este de stat, asteata-te la multe materii inutile. Vei avea mult de furca cu ele iar adevarata problema este ca nu ai ce face, ministerul trebuie sa tina acesti profesori pe salarii, nu-i poate concedia pentru ca se intra iar in greva, asa ca iti mai baga tie 4-5 materii care nu au nicio legatura cu profilul ales.

Bafta!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data īnscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

cine a zis UTCB ?! sa nu faceti erori de gen, va rog eu...

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vārstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca vrei o facultate axata pe info, fara fizica, poti merge in Iasi, la FII. Program foarte relax, se face treaba buna, iar majoritatea profilor sunt foarte ok. In Bucuresti mai la toate te rupe cu mate / fizica, din cate m-am interesat eu anul trecut.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data īnscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Revin cu topicul, v-as fi vesnic recunoscator daca ati continua subiectul, intrebarea este aceeasi : cibernetica ASE, sau Calculatoare POLI ?
    D R G

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data īnscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Acum chiar trebuie sa ma decid, daca cineva a facut Calculatoare POLI, il rog sa-mi spuna in mare sau dupa cum are timp cat de greu/usor e
    D R G

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bursa pentru facultate
    De marian18 īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th September 2011, 18:06
  2. Ce studiati / ati studiat la facultate ?
    De Prometeu īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 8th December 2010, 12:27
  3. Link exchange 3 way forum facultate
    De Popescu Marian īn forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2008, 12:01
  4. Seo la facultate
    De costy81gl īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th January 2008, 20:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •