Momentan am net de la RDS. tare as vrea sa-mi schimb providerul. de la un timp merge extrem de prost. am tot crezut ca e vina desktopului meu, dar nici vorba. La mai multi se intampla la fel.
Sa n-o mai lungim: Ce provideri recomandati?
Momentan am net de la RDS. tare as vrea sa-mi schimb providerul. de la un timp merge extrem de prost. am tot crezut ca e vina desktopului meu, dar nici vorba. La mai multi se intampla la fel.
Sa n-o mai lungim: Ce provideri recomandati?
Vand Advertoriale (pr 5)
Io personal folosesc serviciile UPC. Nu stiu care e parerea altora, dar eu nu am avut niciodata probleme (ok, am avut o data, dar a doua zi au venit si au rezolvat, au schimbat cablul pe casa scarii etc).
Eu ti-as recomanda RTL . Acum, na, nu stiu ce infrastructura au in Orsova, dar in Bucuresti merge brici
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu am RDS si sincer nu am avut probleme cu ei, nu stiu ce au la tine, dar aici merg foarte bine.
@Vali - pai RDS a cumparat cam tot ce misca. Avem alternative?
Pentru mine UPC nu este o alternativa - am locuit intr-o casa care avea net de la UPC. Am sunat sa le spun ca nu merge netul si mi-au zis "trimitem o echipa la dumneavaostra. Cel mai devreme putem peste 2 zile la ora 9 dimineata".
Poate Romtelecom sa aiba net decent, depinde de zona cred.
Trust, but verify.
Eu ma dau pe netul de le next-gen si rds. Ambele merg fara probleme.
Si cei de la romtelecom sunt buni doar ca viteza lor de upload e inexistenta in schimb au un support de calitate..
.
RDS prin fibrć și merge de rupe. Probleme... prea puține. Nu recomand UPS, cel puțin la mine īn oraș (Sighișoara) și-au umplut toate frigiderele posibile :-).
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
La mine Rds merge super am si un stick de la ei pe care il folosesc cand nu sunt acasa si pentru a neviga pe net e ok, stiu ca astfel de probleme cu netul la Rds tine de oras, zona, eu zic sa te interesezi de internet fara fir ceva pe stick, un abonament ceva mai VIP, am auzit si eu de persoane care au 3 firme diferite de net.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Am avut net de la un provider local pana au cumparat rds reteaua si de atunci nu mai merge ca inainte. Ce-i drept si pretul a scazut.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Le dau nenorocitilor de la Vodafone 35 Euro/luna. Servicii de doi lei, viteza uneori de dial-up. Cea mai ieftina varianta in Berlin.
Am postat asta doar ca sa nu va mai vaitati de netul din tara. In Romania ai viteza, nu gluma. :-)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)