As vrea sa cumpar un domeniu .ro . Ma intereseaza un pret bun ( eventual plata cu CC sau paypal ). Ceva optiuni bune?
As vrea sa cumpar un domeniu .ro . Ma intereseaza un pret bun ( eventual plata cu CC sau paypal ). Ceva optiuni bune?
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 5th February 2007 la 19:54.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
rohost.com
E mai ieftin ca http://www.edomenii.ro/ ?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Eu am lucrat in ultimul timp cu AlfaWeb, si sunt foarte multumit.
alfaweb.ro 30 euro /domeniu.ro Altii mai ieftini nu am gasit.Am fost multumit de ei.Poti plati prin transfer bancar .
Cel mai ieftin ramane edomenii, dar ii recomand numai in cazul in care nu se grabeste lansarea proiectului, poate dura si o luna inregistrarea .
Boingeanu Ben
Subscriu. edomenii are o relatie cam proasta cu RNC-ul. Nu stiu din a cui vina dar in general inregistrarile de domenii .ro prin ei merg destul de greu. Totusi, preturile sunt foarte bune si acces la cont ca sa poti sa-ti instalezi jucariile vei primii destul de repede
Prin edomenii.ro costa 35euro , iar la alfaweb costa 30 euro(activarea se face in max 2 zile). Am cumparat vreo 5 domenii de la ei .
35euro - un domeniu
Pret final = 35*1.19=41.65euro = 54.145 USD
Eu unul prefer sa cumpar direct de la RNC 61 USD (TVA - inclus)
Daca il comanzi pana in ora 13 (sa zicem), platesti si trimiti confirmarea, pana seara domeniul este deja al tau si toate datele trecute.
Daca ai timp sa astepti, foloseste alfaweb - 30 euro.
Eu unul am incercat sa comand intr-o vineri 4 domenii prin alfaweb si am vazut ca nu le rezervau decat dupa ce primeau banii, asa ca le-am comandat prin RNC.
Cand am primit mail de la alfaweb ca domeniile sunt blocate (desi la cererea facuta erau libere) domeniile erau deja ale mele si cu dns-urile schimbate.
E adevarat ca pentru 4 domenii am platit cu aprox 58 USD mai mult, dar pana se miscau cei de la alfaweb putea sa le ia orcine.
Cata vorbarie.......
Deci, daca ai gasit un domeniu bun pe care nu vrei sa-l pierzi cumpara de la RNC, altfel dupa timp si buget.
Oferim domenii la 39 EURO, pret final. Activare in maxim 24 de ore.
Insa lucram doar in regim "restrans", adica doar pentru clientii carora le oferim si alte servicii. Preferam calitate decat cantitate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)