Nextgen, de cand am net de la ei a picat o singura data, si netul il am de 1 an si ceva .
Nextgen, de cand am net de la ei a picat o singura data, si netul il am de 1 an si ceva .
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
Baiatu' merge cu Orange. 8Mbps download in Constanta daca ai modemul protrivit
Eu am Romtelecom si sunt oarecum multumit, tinand cont ca in 6 ani, nu prea mi-a cazut netul.
Folosesc si eu tot RDS de vreo 6-7-8 ani, de cand au aparut.
De picat a picat normal, adica o data la 2 luni, in medie (e si normal, se mai lucreaza, se mai arde ceva etc.; faza cu "mie nu mi-a picat niciodata" e bs, nu exista asa ceva, poate doar daca stai pe net 2 ore pe zi), dar de fiecare data s-a rezolvat f repede. Viteza e super stim cu totii, pretul la fel.
Ce ma deranjeaza e ca isi baga nasul. De ex pe mine m-au sunat de cateva ori ca le-am folosit prea multa banda/ s-au trimis prea multe pachete de pe ipu meu, ceva de genul... nu le-am zis ce am facut si au presupus ca as avea un virus.In fine, nu ar fi asta o problema.
Mergi pe RDS, insa, nu te astepta sa beneficiezi de aceleasi servicii ca si mine de ex, depinde de oras, de oamenii cu care ai de-a face.
Bucuresti:
UPC FiberPower 120 Mbps - PERFECT, chiar merge la viteza aia. Nu a cazut niciodata de cand am abonamentul. (e adevarat ca sunt 10 metrii de coaxial pana la nodul de fibra optica NetCity). Router CISCO cu wireless, incarcarea maxima a fost cu doua desktopuri pe cablu , trei laptopuri si doua telefoane wi-fi. Functioneaza impecabil!
Romtelecom 6 Mbps (atat duce linia) - foarte stabil cand merge. Cabluri prin pomi, se rup o data pe luna, se rezolva in 2-3 zile. Operatori total nepregatiti la suportul tehnic: "Buna ziua, este un cablu rupt pe stalp, nu merge netul si telefonul. 'Am inteles, haideti sa resetam calculatorul sa vedem ce se intampla'"
Vodafone Mobile - In aria de acoperire 3G impecabil, pe GPRS jalnic, per total multumit de conexiune si de acoperirea 3G. Recomand pentru calatorii in tara cu laptop.
Eu am net de la RDS de multi ani si pot sa spun ca sunt cel mai mare fan al lor de cand am avut experiente de cosmar cu Astral/UPC. Mai este si Romtelecom de recomandat, dar viteza la net e mica raportat la pretul platit. In rest au conexiune stabila.
Probabil ca depinde mult de zona/oras calitatea serviciilor. Asta e Romania!
Pacatul RDS-ului e ca depinde foarte mult de Electrica (CEZ). Cand ei au probleme, RDS are probleme. Echipamentele de retea reactioneaza rau la socurile de tensiune. De aici rezulta restul problemelor.
UPC si Romtelecom se bazeaza pe tehnologii (DOCSIS, respectiv ADSL) care sunt depasite din punctul meu de vedere chiar daca sunt inca folosite in multe tari.
Nextgen are o retea fara management asemanatoare cu vechile retele de cartier.
Internetul mobil depinde si el de multe chestii. Acolo unde ai semnal 3G bun si celula nu e aglomerata, internetul merge bine indiferent de operator. In caz contrar...
Una peste alta ocupam un loc fruntas in lume in ceea ce priveste viteza la internet.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)