Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 34 din 34

Subiect: Provider net - sau de unde avem net

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    UPC si Romtelecom se bazeaza pe tehnologii (DOCSIS, respectiv ADSL) care sunt depasite din punctul meu de vedere chiar daca sunt inca folosite in multe tari.
    Din cate cunosc, RTL ofera, cel putin in orasele mari, VDSL . ADSL-ul nu ar suporta viteze de pana la 100 de mega.
    Revenind la capitolul viteza, nu va mai plangeti ca babele. Din punctul asta de vedere, daca nu ma inseala memoria, Romania e in top 10. E loc de mult mai rau.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

RDS inca din 2005 si nu-mi aduc aminte sa fi avut probleme grave. A picat de maxim 5-6 ori pe an si s-a rezolvat relativ repede. Anul trecut l-am "prins picat" decat 1 data si s-a rezolvat in aceeasi zi. Viteza mai mult decat de ajuns pentru mine.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cam asta e viteza pe care o am eu la Romtelecom. Tinand cont ca non stop sunt conectate 2 calculatoare + 2 tv (iptv), zic eu ca e destul de decent. E loc si de mai bine, desigur, dar pentru moment e ok pentru nevoile mele. Aaa, si am omis sa spun. Ca uptime, sunt mai mult decat decenti. Daca am avut netul picat cateva ore tot anul.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Calitatea netului vostru depinde mai putin de firma de la care aveti net, ci de oameni ce asigura mentenanta zonei. Legaturile intre orase si prin orase deja sunt la un super nivel la toate firmele, si in plus mai si impart aceeeasi firma, de exemplu daca pica o fibra RDS sau UPC dintre orase sigur va avea probleme si orange.

In galati RDS merge foarte bine, inclusiv internetul 3G, si asta datorita faptului ca reteaua a fost proiectata f bine, pentru ca inca mai au niste oameni f bine pregatiti.
    De exemplu la RDS Galati au multe probleme din cauza unor surse foarte proaste pe care le repara mereu, nu vor sa le inlocuiasca cu unele mai fiabile.

PS: Pentru carcotasi, am colindat mult prin europa (mai putin prin nord), si sincer calitatea netului din Romania este net superioara, am stat o luna in Italia si cand am avut probleme grave cu un site mare, imi vedea sa ma intorc in romania sa am acces la net de calitate pentru a putea rezolva problema mai bine. Si cand spun de calitatea internetului nu ma refer neaparat la viteza, ci la stabilitate conexiune, pierdere de pachete, erori care mai de care.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut un provider care sa-mi ofere:
    De RandomHero în forumul Hosting
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 2nd August 2011, 13:08
  2. Domeniu blocat la provider
    De John în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th June 2011, 23:24
  3. Provider de continut
    De danielbuca în forumul Continut web
    Răspunsuri: 26