Asa... pana mai acum o luna totul era frumos. Dintr-o data, mi-a scazut viteza la jumatate. Daca pana acum aveam la upload 19mb si download 19, acum am la jumatate. Si nu sunt singurul. Pretul a ramas acelasi.
O chestie ar fi, ca eu nu am net DIRECT de la rds. Ci de la o alta firma, dar care tot prin rds imi da net. ceva de genu, nu stiu sa explic. Se poate sa fi taiat ratia la jumatate?
Luni ma interesez sa vad cine mai distribuie net la mine in oras. O sa sun si la astia de la rds sa vad unde e problema. Daca nu se rezolva, ma mut.
Vand Advertoriale (pr 5)
Ai Orsova RDS. Mergi direct la ei nu la intermediari. RDS are retea cu management. Nextgen spre exemplu foloseste doar switch-uri oarbe. Cand sunt putini pe retea merge bine. Cand creste numarul lor... pa.
Eu am RDS de cand s-au lansat si sunt extrem de multumit de ei. Viteze de download de pana la 30MB/s, uptime peste 99%.
Cu UPC si Romtelecom am avut numai experiente proaste si nu recomand deloc. Sunt mai scumpi, au viteza mai mica si servicii mai proaste.
Iti recomand sa contactezi direct RDS, pentru ca au niste servicii foarte bune si preturi excelente.
La ~70 de lei pe luna am: Internet de 100Mb/s ( de multe ori depaseste ), telefon fix + 2 mobile, 2 stickuri 3G cu internet nelimitat, mii de hotspot-uri WiFi pt abonati, Digi Oriunde ( aplicatie pentru Android si iOS de pe care poti suna prin WiFi cu 2 centi national sau gratis in retea, excelenta pt roaming ).
Am aceeasi problema cu rds-ul, stick internet mobil digi si vodafone, alternativa la rds nu am, dar la vodafone vreau sa renunt si sa aleg intre cosmote si orange...Momentan am net de la RDS. tare as vrea sa-mi schimb providerul. de la un timp merge extrem de prost. am tot crezut ca e vina desktopului meu, dar nici vorba. La mai multi se intampla la fel.
Sotia sta la 20 Km de Iasi. Are Romtelecom si ii merge dumnezeieste. A picat o singura data in ultimele 3-4 luni. Si atunci 2-3 minute![]()
2 ani de cand sunt abonata UPC si doar o data sa intamplat sa nu mearga netul circa 20 minute, am fost abonata RDS insa au fost foarte multe probleme atat de conectare cat si ip conflict. UPC e cel mai bun parerea mea cel putin in Timisoara ....
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)