Aseara m-am suparat si i-am trimis o analiza la 2 articole, in primul rand am aratat ca au fost copiate si greselile gramaticale. I-am spus ca Victopt Ponta nu moare nu se preda, traieste cate un pic in fiecare profesor
Acum am primit urmatorul raspuns, sincer si raspunsuleste tipic lui Victor Ponta
Buna dimineata,
Da, e clar, s-a copiat a la Victor Ponta. Insa adevarul e altul, nu eu am scris acele articole, eu doar le-am urcat pe blog. Am incercat sa va fiu util si ca pe site sa fie cat mai multe articole, asa ca am apelat la ajutorul unei foste eleve, actualmente studenta in anul I la Facultatea de Litere de la "Dunarea de Jos", pe care am si pregatit-o la engleza, o cunosteam a fi o eleva foarte buna la engleza, aveam toata increderea in ea. Am crezut ca dvs. exagerati, ca sunteti mai pretentios, asa ca i-am luat apararea in numele meu. Ceea ce am gresit, Genoveva e de vina!! I-am trimis mustrarile de cuviinta pentru ca eu, ditamai profesorul m-am facut de ras in fata dvs. Nu mai ai incredere in nimeni in zilele de astazi. Credeti-ma, aveam nevoie de bani si eu, dar nu mi-a dat prin cap sa plagiez pentru a-i obtine. Imi pare rau ca ma aflu in aceasta situatie.
Sunt deschis pentru oricare alte colaborari daca mai e loc.
Cu stima,
deci nu a fost vinovat, ci saracii lui elevi care au avut un astfel de profesor.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama